2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقف عام به کجاش میخوره؟شما برو یه کلاس یا ازمونش رو ثبت نام کن ببین چقد هزینه میگیرن اگه وقفی بود را ...

منم می رفتم ولی بورسیه بودم.. خب عزیزم کلا که نمیشه بدون هزینه باشه اونایی که شعبه دارن تو هر شهری که بیکار نیستن بیان مجانی کار کنند. ولی مثلاً وقف عامش اینه که خودش دیگه پولی برنداره ازون درآمد و همین که مثلاً دانش آموزان برتر رو بورسیه میکرد و مجانی آزمون می‌دادی و کلی کتاب و اینطور چیزها.ر ایگان به ما میداد. 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم می رفتم ولی بورسیه بودم.. خب عزیزم کلا که نمیشه بدون هزینه باشه اونایی که شعبه دارن تو هر شهری ک ...

بورسیه ها یک درصد شرکت کنندگان هم نبودن

و شهرما یادمه باید عضو کمیته امداد میبودن و معدل بالا داشتن تا بورسیه بشن

اینا اتفاقا از زرنگی شونه این کارا رو میکنن که مالیات ندن

من به آموزشگاه فنی حرفه ای میرفتم که برای اعضای کمیته امداد رایگان بود و از اونا پولی نمیگرفت منم فک کردم خیلی آدم خوبیه بعدا فهمیدم این یه جور معافیت مالیاتیه

اره خیلی خیره که حساب یوی از بانکاش ۱۶۱ میلیارده

مگه از کسی دزدی کرده؟ موسسه‌ش بزرگه درامدش با وجود اینهمه بورسیه بالاست، دلیل نمیشه چون وضعیت اقتصادی جامعه بده یقه هرکسی که وضعش خوبه رو بگیریم که

من کتابدار کتابخانه عمومی هستم تا حالا قلمچی کلی کتابخانه ساخته 

سالانه کلی کتاب کمک درسی برا کتابخونه ها رایگان می فرسته

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
فکر کنم وقف عام یعنی ازمون‌هاش بعد برگزاری پخش میشن و همه میتونن استفاده کنن، جدا از اون خیلی زیاد ب ...

نمیدونم ما که می رفتیم همون مدیر اونجا که صحبت میکرد برامون معنی حرفش این بود که دیگه قلم چی دست به درآمد این بنیاد نمیزنه و همه رو کتابخونه و مدرسه درست میکنه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚