2777
2789
عنوان

بچه دار شدن پیمان قاسم خانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 88 پست
دقیقا، کلا شرایط جامعه داره سمتی میره که ادمای عاقل سنای بالاتر که زندگی مالیشون به ثبات برسه بچه دا ...

دقیقا الان همین کامنت رو برای یکی از عزیزان گذاشتم وقتی پدرمادر جوون به زور از پس اجاره خونه و خرج خورد و خوراک بربیاد نصفه نیمه هزینه تحصیل بچش رو بتونه جور کنه تو کل زندگیش بچه یه سفر خوب یه تفریح خوب یه اوقات فراغت خوب نداشته باشه و زندگی که توش رفاه نیست خیلی وقتا سلامت روانم ممکنه نباشه خب همه اینا باعث میشه جوونی والدین اصلا به چشم نیاد

اینکه میگیم سن فقط یه عدده خودمون رو گول میزنیم وضربه ای که به طفل معصوم میخوره با این سن های کم تا ...

پول که باشه ادم جوون میمونه مگه اینکه عمر کفاف نده ...

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا، کلا شرایط جامعه داره سمتی میره که ادمای عاقل سنای بالاتر که زندگی مالیشون به ثبات برسه بچه دا ...

من کاری ندارم کی کِی بچه دار میشه

اما اینطوریا هم نیست. تو فامیل دیدم زوجای جوون که اتفاقا قرض و بدهی هم داشتن چقدر پایه بودن برای بچه. مشکلات زندگی هیچوقت تموم نمیشه اما مشخصه یه جوون انرژیش خیلی بیشتر از یه میانساله

بچه هاشونم شادترن

یکی از فامیلامون سن بالا ازدواج کرد همش به ما میگه تو سن مناسب ازدواج کنین نذارین دیر بشه، من بچم یه حرف اضافه میزنه دیگه حوصلم نمیکشه. اینا رو خودش میگفت‌.

پول و سفر به کنارپدر و مادر بداخلاق نباشن تو زندگی به بچه استرس وارد نکنن و آرامش باشه خوش یه دنیا ا ...

دقیقا و اینکه الان به نظرم تو جامعه خیلی از مشکلات پدرمادر ها با بچه هاشون به نبود رفاه و شرایط سخت زندگی برمیگرده همه کم طاقت و پرخاشگر شدن از شدت فشار اقتصادی و یکی دیگش هم نبود آگاهی و سواد لازمه تربیت فرزند وقتی پدرمادری تو اجتماع گشته باشن جایگاه خوب و رده بالایی داشته باشن ممکنه آگاه تر هم باشن و بهتر بتونن آرامش فراهم کنن برای بچشون

کی هفتاد سالگی بچه دار شده حالا؟هیچ هم آبروریزی نیستپدر و مادر بهرام رادان هم به نسبت خودش خیلی پیر ...

تو درست میگی ولی من هرکیو دیدم مامان بالاشون سنشون یکم زیاد بود مسخرشون میکردن شاید بچه پیمان دو روز دیگه بزرگ بلد نباسه افتخار کنه 

تو درست میگی ولی من هرکیو دیدم مامان بالاشون سنشون یکم زیاد بود مسخرشون میکردن شاید بچه پیمان دو روز ...

این کاملا به ذات و تربیت برمیگرده 

اونی که نداره اینا رو یه عیبی از پدر و مادرش رو پیدا میکنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
اولا که پیمان ۷۰ سالش نیست دوما بچه ای که هم معروفه هم پولدار ابروش هیچوقت نمیره اتفاقا روزی هزاربار ...

شما که طرفدارشی بگو چند سالشه کم کمش 50 سالو داره دیگه از نظر خیلیا تو این سن بچه دار شدن خوب نیست نگفتم آبروریزی شما میتونی نظر همه رو عوض کن

خب پیمان بعداز جدایی بهاره از حاجی ازدواج کرد اون موقع زن پیمان کجابود که باعث جدایی بشه

تو تازه انگار فهمیدی زن گرفته این چند ساله زن گرفته بعدشم معلوم نیس چی کار کرده زنش باعث جدایی بهاره و حاجی شده همه میگن اینو شما اگه میخوای این سوالو تو یوتیوب بپرس که همه جا پر شده 

من با پدرم ۴۰ سال و با مادرم ۳۰ سال اختلاف سنی داشتم و به جرات میتونم بگم بین تمام دوستا و همکلاسیا ...

والا من نفهمیدم الان همه سر پیمان و زنش و بچش برای چی دارن با من جروبحث میکنی این همه مخالف هست تو تایپک یرو سراغ اونا

من نظر خودمو دارم بنظر من سنش برای بچه دار شدن زیاده شما میخوای با عقیده مردم بجنگی تو اینستا ببین چی میگن

شما که طرفدارشی بگو چند سالشه کم کمش 50 سالو داره دیگه از نظر خیلیا تو این سن بچه دار شدن خوب نیست ن ...

مشکل شما اینه فکر میکنید کسی که حرف حقو میرنه بخاطر طرفدار بودنه من از همین تاپیک فهمیدم که بچه دار شده اما عقل و منطق دارم و قبل نظر دادن جوانبو میسنجم نه که مثل پیرزنای ده سال پیش برای همه چی قانون تعیین کنم

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
والا من نفهمیدم الان همه سر پیمان و زنش و بچش برای چی دارن با من جروبحث میکنی این همه مخالف هست تو ت ...

اتفاقا اونی که منو ریپلی کرد و محالفت کرد شما بودی من حتی جواب پیام اخرتم ندادم بازم منو ریپ کردی

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈