2777
2789
عنوان

بچه دار شدن پیمان قاسم خانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمش که خیلی جوونه در ضمن به نظرم از اون جوونایی که آه ندارن با ناله سودا کنن بهترن که .هیت در فضا ...

اتفاقا الان همینو کامنت و برای یه عزیزی گذاشتم عمر که حالا دست خداست ولی مهم اینه رفاه و آینده اون بچه تامینه چیزی که خیلی از بچه های معمولی ندارن متاسفانه🥲

بعضیا عادت کردن سرشون تو زندگی مردم ما باشه

به ما چه کی تو زندگیش چه تصمیمی گرفته

وقتی به ما مربوطه که آسیب شو ما بخوریم

جدیدا زندگی بعد ۴۵ سال تعطیله

اینجا معتقدن بعد ۴۵ آدم پیر میشه

بی اعصاب میشه

این ۵۰ سالهای تو خیابون که از منم سرحال ترن پس کی ان😦

چقدر دخالت کن زندگی مردم شدیم

در حالی که کسی تو زندگی خودموم دخالت کنه جرش میدیم

🙂❤️
بچه پدرومادر میخواد نه بابابزرگ مامان‌بزرگبگذریم ک حالا مامانش جوونه کلی گفتم

بچه پدر مادر شاد میخواد اینام هم شادن هم سنشون خیلی زیاد نیست

بچه یه مادر بیست ساله افسرده پرخاشگر که هیچ اینده ای نداره میخواد یا یه مادر چهل ساله ی شاد و موفق و اینده دار 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
پیمان قاسم خانی جدا از اینکه در نوشتن وااااقعا بی نظیره ، استاد مسلم فیلمنامه نویسی ایرانه ، خودش هم ...

دقیقااا درست گفتید

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

من کاری به اینا ندارم

ولی سن اصلا ملاک نیست واسه پدر مادر خوب بودن

پدرشوهر من خیلی کم سن پدر شده شوهر من ۳۰ سالش بود ازدواج کردیم پدرشوهرم ۵۰ سالش بود

ولی یکی از بدترین پدر هایی هست که دیدم.از هر نظر ..کلا پدر بودن بلد نیست.بچه هاش رو نابود کرد 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

سن پدرومادر مهم نیست واقعا همینکه بتونن براش رفاه ایجاد کنن از لحاظ عاطفی بهش برسن و ودر تنش نباشن کافیه 

الان ملی پدرو نادر فقیر جوون داریم که سواد رابطه ندارن اینا قراره چ گلی به سر بچشون با جوونیشون بزنن

لطفا جای خدا نباشید. 
بچه پدر مادر شاد میخواد اینام هم شادن هم سنشون خیلی زیاد نیستبچه یه مادر بیست ساله افسرده پرخاشگر که ...

تو خودت ۱۸ سالت باشه خوشت میاد بابات نزدیک ۸۰ باشه ؟

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

خانمش که خیلی کم سنه واسه اقایونم طبیعیه تو هرسنی بچه دارشدن پول و سواد که باشه هییچ بد نیست تو هرسن ...

دقیقا عمر که حالا دست خداست ولی داشتن رفاه و جایگاه اجتماعی و اینکه فرزندی که میاری آیندش تامین باشه خیلی مهمه🥲

من کاری به اینا ندارمولی سن اصلا ملاک نیست واسه پدر مادر خوب بودنپدرشوهر من خیلی کم سن پدر شده شوهر ...

کلا پدرمادرایی که تو سن کم بچه دار میشن تو اکثر مواقع والدین خوبی نمیشن چون مقصر تمام ناکامی ها و جوونی نکردناشونو  بچشون می‌دونن و سر اون خالی میکنن 

توان جسمیشو داره توان مالی داره روحیه جونم داره،دیگه بقیش به دیگران چه ربطی داره!

آخه سنش خیلی زیاده پیمان دیگه  بابا بزرگ شده نه بابا الان باید پریا ازدواج میکرد بچه دار میشد این یادش افتاد بچه دار بشه

تو خودت ۱۸ سالت باشه خوشت میاد بابات نزدیک ۸۰ باشه ؟

من با پدرم ۴۰ سال اختلاف سنی داشتم و خیلی خیلی راضی بودم حتی یکبارم این اختلاف برام ازاردهنده نبود