2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9463 بازدید | 278 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گلم شماهم بهتر ادامه ندید ایشون اگه بخوان درست رفتار کنن هم من هم شما بهش تذکر دادیم به اندازه کافی ...

بله عزیزم شما برو ب کارای مهم ات برس وقت ات رو تلف نکن .اتم ها رو زنین موندن زود بشکاف. مهمونی ها دعوت شدی باید بری اب و جارو کنی😄

بله عزیزم شما برو ب کارای مهم ات برس وقت ات رو تلف نکن .اتم ها رو زنین موندن زود بشکاف. مهمونی ها دع ...

اولا زمین نه زنین و بعدش من شخصیتم اجازه نمیده جای که میرم برا شکمم باش مثل شما 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من اگه جای شما بودم ادامه نمی دادم به حرمت سنم ایشون جای بچه ای شما هستن و خیلی زشت براتون یه الف ...

من همیشه ب عنوان فان اینجا میام نظرمو میگم ازینجا برم یادم نیست کی چی گفت یا نظرش چی بود. کسی رو نمیشناسم ک از سر محبت یا نفرت جواب بدم که

شما هم خودتو درگیر نظرات نکن لازم نیست فکر کنی بعش اعصاب خودتو خرد کنی ک برگشتی چی بگی چی نگی!. تو الان خودتم خلق اویز کنی من نه جایی که کم میرم کار میکنم نه اجازه میدم کسی ک حتی زیاد میاد یه بشقاب تو خونه ام جابجا کنه. چون دوست دارم لذت ببره .هرکاری هست تقسیم ببین خودم و همسرم هس.کار کردن مردها برامون عار و ننگ نیست..خدا رو شکر اونقدرم روی باز دارم ک اکثرا بدون دعوت و سرزده میان.چون سخت نمیگیرم هرچی بود میپزم میارم. ذره ای هم وسایل ام برام مهم نیست ک بگم آی کثیف کردن آی شکستن. همه چی بدون منت بدون توقع. فقط هوشی مهمونم مهمه

بالاتر گفتم حتی محبت ام هم بدون انتظاره

خودتو خسته نکن. اگر تونستی سعی کن چیزی یاد بگیری از تبادل نظرها .اینحا ولی جای اموزش دادن و تحمیل نظر نیست

اسم ها رو یادم نمیمونه ی وقتا با کسی کلی کل کل کردم ولی در لحظه تو همون تاپیک نظرش رو تایید کردم ولی خب اسم شما رو فعلا یادم میمونه ک تگ کردی دیگه وقتم رو هدر ندم ب قول خودت

ایشالا ب مهمونات خوش بگذره 😄

توی تاپیک پربازدید گفتم منم کمک نمیکنم بیا ببین چیا گفتن بهمخیلی جالبه که مهمون رو برای حمالی میخوان ...

منم خوشم نمیاد مهمون کار کنه در حد سفره باز کردن ظرف بردن کافیه  تازه اونم اگه تعداد زیاد باشه کم باشه که هیچیم کاری دوست ندارم بکنن نتونم هم مهمون دعوت نمیکنم ظرفارم پیش مهمون نمیشورم میذارم بعد رفتنشون، والا من  همیشه خونه مادرشوهرم کار میکنم، پریشب ظرف افطار و شامو دو نوبت شستم کوه ظرف بود، خواهر شوهرم اومده میگه اره چشمت به عمه من افتاده ظرف میشوری؟ جلوی عمه اش!! منم گفتم چه ربطی داره من همیشه ظرف میشورم !! اینم جای تشکرشون هست توقع دارن خونه تکونی و کارای روزمره شونم  عروسا بکنن!! خواهرشوهرم یه بار تو روی خودم گفت اره یه سینی چایی عروسا دست میگیرن جلو مهمون میچرخونن الان همه فکر میکنن عروسا کارای مارو میکنن ،پسرای تن لششون میشینن گوش تا گوش یه مشت شکم گنده کار نمیکنن .. به این خانم و عروسشون کار ندارم اصلا،ولی من نه ازشوهر نه از خانواده اش هیچ دل خوشی ندارم تو تمام موقعیت های حساس مهم زندگیم تنها بودم و بدون پشتیبان،حاضرم با کارگر مرد غریبه حتی تو خونه ام کار کنم  اما یه لحظه خواهرشوهر مادرشوهر افعی شاخ دارم کاری برای من نکنن انقدر که تیکه میندازن غر میزنن قهر میکنن ادا در میارن منم دلم نمیخواد اضافه کاری کنم براشون ،چون هیچ جا دست منو نگرفتن پشتم نبودن دل خوشی ازشون ندارم ،بعدم چه کار کنی چه نکنی تو چشم اینا یکی هست پس بهتره که الکی خودمو هلاک نکنم 

به نظرم اگه مهمون به صاحب خونه کمک نمیکنه هیچ اشکالی نداره

ولی شما هم مهمان اون ادم شدید بهش کمک نکنید

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

دخترای الان بخدا چقد گاو میشن بعد ازدواج

البته خودم ۱۸ ام

عروسای خالم انگار وارد قصر همایونی باباشون شدن

هیچچچچ جا حتی ظرف جلوشونو جمع نمیکنن

تو بگو ی لیوان بزار بالا سینک نمیزارن

چه خبره خدایی

مگه گاوین که بریزن جلوتون و خود کسی که ریخته جمع کنه

وای چه حرصی خوردم😂

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌

استارتریه مقدارحق داری ولی چراهمسرت به مامانت کمک نکرد؟مرداروعادت بدیدبه کمک کردن توی مهمونی ها 

ماتوخونمون پذیرایی واکمک کردن موقع مهمونی باآقاست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید
منم خوشم نمیاد مهمون کار کنه در حد سفره باز کردن ظرف بردن کافیه تازه اونم اگه تعداد زیاد باشه کم با ...

هلاک نمیخاد عزیزم

هم ظرف جلوتونو جمع کنین کافیه

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40