2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9468 بازدید | 278 پست
کارگر ؟؟الان شما به مادرت یا خواهرت کمک میکنی میشی کارگر ؟مگه کسی که به کسی کمک کنه میشه کارگر؟

اینا ملکه ان از این کارا بلد نیستن 😂

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 ● دختر آذربایجان🌙عاشق شهرم تبریز♥️ ●👗👠Sewing and clothing design ●بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم● به اسم به اشتراک گذاشتن لحظه های خوش عقده هایت را به رخ نکش، انسان خوشبخت، آرامش و خوشبختی‌اش را آشکار نمی‌کند.

بیشتر ببینید

اینایی که میگید مهمونیه و وظیفه مهمون این نیست کمک کنه ظرف بشوره خب خواهرمن برو رستوران دیگه چرا اومدی مهمونی؟ والا بخدا یه کمک کردن چه اشکالی داره 

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من زن داداشم هیچکاری برامون نکرده ۸ ساله عروس  ماست 

من اوایل میکردم الان نمیکنم همش تیکه میندازه ولی اصلا به روی خودم نمیارم میگم توقع داری باید قبلش انجام بدی خوب

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@niniyar

یاد بگیرید مزاحمت برای کسی ایجاد نکنید!

شرایط تگ نی نی یار رو بخونید

نه توهین کردم نه حرف خلاف قوانین سایت زدم نه..

اینجا محل تبادل نظر هست

مگر اینکه حرف افتاده باشه زمین صاحبش بهش بربخوره😌

وقتی عروس خودش مادر داره هیچکسی نمیگه ما از مادرشوهر انتطار داریم مگر برا خودشیرینی میگ ک مادرش عمل ...

ما معمولا تو این شرایط میگیم خدا کمک کنه نوه مونو تو آغوش بگیریم در حد توان کمک هم میکنیم

حالا قرار نیست بریم بشوریم بسابیم در حد فرستادن یه کاسه سوپ، بالاخره نوممونه غریبه که نیست.

اما خب استارتر بیخودی حرص میخوره اینا هم وقتی رفتن خونه برادرش ، میتونن بشینن و کمک نکنن

اینایی که میگید مهمونیه و وظیفه مهمون این نیست کمک کنه ظرف بشوره خب خواهرمن برو رستوران دیگه چرا اوم ...

من خودم شخصا کمک میکنم اما اگر کسی کمک نکنه وقتی منم برم کمک نمیکنم ، به همین راحتی، دعوا نداریم که

یاد بگیرید مزاحمت برای کسی ایجاد نکنید!شرایط تگ نی نی یار رو بخونیدنه توهین کردم نه حرف خلاف قوانین ...

کلام  اخرتون مناسب سایت نبود که عنوان کردید شاید برای شما توهین عادی باشه برای ما نه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
وقتی عروس خودش مادر داره هیچکسی نمیگه ما از مادرشوهر انتطار داریم مگر برا خودشیرینی میگ ک مادرش عمل ...

درسته با شرایط مادر استارتر نبابد ازشون توقعی داشت ولی بهتر بود با لحن بهتری میگفتن این حرفو

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

یاد بگیرید مزاحمت برای کسی ایجاد نکنید!شرایط تگ نی نی یار رو بخونیدنه توهین کردم نه حرف خلاف قوانین ...

@niniyarایشون بابت توهین شون به کاربرا که اعتراًض کردم معترض شدن لطفا خودتون رسیدگی کنید و عنوان کردن جز قوانین سایت ومنو مزاحم خطاب کردن لطفا رسیدگی بشه مرسی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بله اقایون وظیفه دارین کمک کنین اصلا بحثی سر این قضیه نیست!ما مهمون دعوت میکنیم که معاشرت کنیم و از ...

نه عزیزم من عقده ندارم کسی پذیرایی کنه ازم. اتفاقا مهمونام خیلییی بیشترن تا میزبان هام

ولی وافعا دوست ندارم کسی برام کار کنه و روی همین حساب خودمم برای کسی کار نمیکنم. خونه مادرشوهر یا دایی خاله  اینا چرا .. ولی جایی ک بار اولم باشه یا خیلی کم برم واقعا دست ب هیچی نمیزنم . و اینکه فقط یه کشک و بادمجون هم بیارن سر سفره اصلا ناراحت نمیشم هرگززز .

باید یاد بگیریم فرهنگ ادمها با هم فرق داره. و اینکا اصلا و ابدا انتظاری از کسی نداشته باشیم. نه حالا مهمونی کلا هیچوقت کاری نکنیم ک توقع داشته باشیم کسی برامون در قبالش کارز انجام بده.حتی محبت کلامی هم در حق کسی داشتیم انتظار برگشت نداشته باشیم بعد می ببنی زندگی چقدر زیباست

اینا دیگه نوبر بودن!!!!!!!!!!!!!جسارت به فامیلتون نباشه اما امان از مفت خوری فقط میخواستن پول هتل و ...

دقیقا همینه 

بعد من الان از دیروز دارم بهش زنگ میزنم جوابمو نمیده .چون ماهم میخواستیم بریم شمال خونه ی مامانم و بخاطر اینا نرفتیم و قرارمون این شد بعد رفتن اینا ما هم بریم شمال .این خانم ترسیده من الان شمالم و میخوام برم خونه ی اینا ...هرچند که هنوز تو  عقدن و خونه ی عمم زندگی میکنه با شوهرش  ترسیدن بریم اونجا 

اونم شوهر من که خونه ی   مادرزنش  هم یکروز بیشتر نمیمونه و هرزمان میریم ویلا میگیریم خوشش نمیاد مزاحم کسی بشیم هرچند مادر خودم باشه ..شمال میریم بااینکه تمام کس و کارم اونجان ولی خونه ی هیچکس نمیاد میگه وقتی کسی خونه ی من نیومده من برم مزاحمشون بشم چیکار بشه ..سنگین رنگین خودمون میایم ویلامونو میگیریم نه سربار کسی میشیم نه میزاریم کسسی پشت سرمون حرف بزنه.مقیده دوری و دوستی  بهتره .احترامتا حفظ میشه و کسی نمیگه اینا اومدن مسافرت بهوای خونه ی ما ..میگه بدم میاد از حرفای بعدشون چون خواه ناخواه میخوان بگن اومدن خوردن رفتن ..میگه حرف همیشه هست ...این سری هم  میخوام چون سگامم ببرم ویلا بگیریم راحتتریم .بعدها میگن سگاشو اورد خونمون...مسافرت ادم بره ولی نباید مزاحم کسی بشه ...به حرفای بعدش نمی ارزه

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
منم ممنون میشم ازش😄

مثل بچه ها باید تبیه بشین که مودب رفتار کنید؟سنی ازتون رفت من نباید نصیحت تون کمم دست کم ۵۰سال دارید مادربزرگ جان

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
دقیقا همینه بعد من الان از دیروز دارم بهش زنگ میزنم جوابمو نمیده .چون ماهم میخواستیم بریم شمال خونه ...

بله با شرایط شما نباید هم خونه کسی برید سگ رو خیلی ها قبول ندارن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند