2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@bluescream تولدت مبارککککک💙💙💙✨

ایجاان ، من ذوق 🫠🥹💚💚💚 فدای تو بشم عزیزم 🫂🥹💚 خیلییییی لطف کردیااااااااا 💚🫶🥹

دلم میخواد بزنم حتی بیرون از خودم                                " فردا رو ندارم از دیروزم پرم "                       https://daigo.ir/secret/5816755497

ایجاان ، من ذوق 🫠🥹💚💚💚 فدای تو بشم عزیزم 🫂🥹💚 خیلییییی لطف کردیااااااااا 💚🫶🥹

امیدوارم به تموم آرزوهات برسی امسال ✨💙

Al beni yanına, sevgilim,Seni bana geri ver, sevgilim❤️🖤

امیدوارم به تموم آرزوهات برسی امسال ✨💙

مرسی عزیزم ، اینکه من یادم نبود بهت گفتم ولی تو یادت بود خیلی برام ارزشمنده 🥰🫂💚

دلم میخواد بزنم حتی بیرون از خودم                                " فردا رو ندارم از دیروزم پرم "                       https://daigo.ir/secret/5816755497

9فروردین🫂🫂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود 🖤🕊همه ی ما امدیم در این دنیا تا بجنگیم در یه میدان جنگیم فعلا و اخرش معلوم میشه کی برنده است و کی بازنده فقد کافی تحمل کنیم ومبارزه کنیم حتی اگه خستمونه حتی اگه نمی تونیم حتی اگه کم اوردیم ما مجبوریم ادامه بدیم حتی اگه به خواست خودمون نباشه ادامه میدیم چون جز اون راهی نداریم پس می جنگیم با تمام سختی های این راه تا بلاخره به چیزی که می خواییم برسیم قوی ترین انسان کسی که در اوج حال بدش ادامه بده به مسیر ما می تونیم فقد باید کمی تحمل کنیم 🌱💝

بیشتر ببینید
عه گذشتتتپساپس مبارک باشه امیدوارم همیشه خوشحال و سلامت باشی 💙💙💙✨

ممنونم فداتشم🥰🫂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود 🖤🕊همه ی ما امدیم در این دنیا تا بجنگیم در یه میدان جنگیم فعلا و اخرش معلوم میشه کی برنده است و کی بازنده فقد کافی تحمل کنیم ومبارزه کنیم حتی اگه خستمونه حتی اگه نمی تونیم حتی اگه کم اوردیم ما مجبوریم ادامه بدیم حتی اگه به خواست خودمون نباشه ادامه میدیم چون جز اون راهی نداریم پس می جنگیم با تمام سختی های این راه تا بلاخره به چیزی که می خواییم برسیم قوی ترین انسان کسی که در اوج حال بدش ادامه بده به مسیر ما می تونیم فقد باید کمی تحمل کنیم 🌱💝

بیشتر ببینید