2777
2789
عنوان

با برادری ک از الان فکر میکنه تمام مالو اموال ماله خودشه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 22 پست

برام مهم نیست،پدرم ۲۲ ساله فوت کرده به خاطر مادرم هیچ کس تا حالا حرفی از تقسیم ارث نزده 

درضمن شمام ازدواج می‌کنی انشالله انقد داشته باشی که هیچ وقت نخوای به این چیزا فکر کنی،شوهرتم دوبرابر ارث می‌بره میاد رو مال شما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینا برادر نیستن

دشمنن

برادر بی غیرت خودم از وقتی بچه بودیم میگفت سهم منو بدین

زن گرفت گفت سهم منو بدین

الان که زنش مال و اموالشو گرفت و مهرشم گذاشت اجرا و برادرم فراریه مهریه س، بازم میاد میگه سهم منو بدین

خو بی شعور کدوم سهم وقتی پدر بدبختمون هنو زنده س😐😐

💔دل نشکنیم💔

من بابام معتقده دختر بیشتر ب پشتوانه نیاز داره حتی داداشام هم با بابام هم عقیده هستن...قربونشون برممم

خدا ب پدر و مادر شما عمر با عزت بده عزیزم 

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

بیشتر ببینید
ن اصلا اسمی از ارث و میراث نمیاریم ب زبون اما از نوع حرف زدنش مشخصع

کاش پدر و مادرت مدیریت کنن 

نمی‌فهمم اینا برادرن یا دشمن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید