2777
2789
عنوان

حدس بزنین زندگی نامه کدوم قهرمان ایرانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 20 پست

خلاصه تا فکر کنم ۲۴ سالگی کلی رشته های متفاوتی میره و توی هیچ کدومشون نمونده 

مثل پزشکی و ساختمان سازی و..

تا اینکه وارد فیزیک میشه و در کنار انیشتین میشه افتخار ایران❣️

یه چیزی که که توی زندگی دکتر حسابی خیلی میدرخشه احترام به پدر و مادرش

پدرش خییییلی ناحقی در حق اونا کرد تا جایی که می‌خواست مادرشونو بکشه ویا اون و برادرشو از ارث محروم کرد ولی دکتر حسابی همیشه احترام نگه داشته تا جایی که اعتراض بچه هاشم درومده بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا تو سوادت بالاست گفتی کیه🤣

همین که با دیدن ریزعلی غش کردم از خنده نشون میده یه پله سوادم از تو حداقل بیشتره 🤣

یک بار برای همیشه جواب این حرفو بدونیم که میگن پوشش باز باعث دست درازی مردها نمیشه و متجاوز به بچه ها هم دست درازی میکنه.......  متجاوز یه فرد بیماره که برای رفع نیازش به هر چیزی متوسل میشه حتی کودک و حیوان!  ولی اون نیاز توسط یه بچه یا حیوان ایجاد نشده!  توسط یه پوشش باز ایجاد شده و متجاوز قربانی خودشو یه بچه یا حتی حیوان هم ممکنه انتخاب کنه چون راحتتر میتونه ازشون سواستفاده کنه، توی انگلیس نمایشگاه زدن از انواع لباسهای قربانیا رونمایی کردن، میدونید دلیلش چیه؟ میخوان با این کار پوشش باز رو توجیه کنن، از کسایی که جنایات اسرائیل رو ماستمالی میکنن انتظار حرف درست و انسانی و اخلاقی نداشته باشید، به عقل خودمون رجوع کنیم                                                           کل دایره لغات یه برانداز: ارزشی،  ساندیس خور، برو روبیکا، کوروش کبیر ، انواع فحشها و... دریغ از یه ذره ادب و منطق و علم                                         و سراسر خودباختگی و خودتحقیریه و تقلید از غربه، عاشق ابن ملجم و شمر و معاویه است ولی آریاییه و عرب نمیپرسته

بیشتر ببینید
همین که با دیدن ریزعلی غش کردم از خنده نشون میده یه پله سوادم از تو حداقل بیشتره 🤣

خداروشکر.

دهقان فداکار نبود🤣🤣🤣

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.