2777
2789
عنوان

قرص اضطراب و افسردگی میخورم لرزش دارم طبیعی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 37 پست
شما چقدر میخوری؟میتونی قرصات نخوری کلا؟

عزیزم چرا قرصاش و نباید بخوره؟

شما پزشک هستی؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزیزم چرا قرصاش و نباید بخوره؟شما پزشک هستی؟

چون قرص اسنترا قرص خوبی نیست اگه بشه نخوره خیلی بهتره 

در عین حال نه من پزشک نیستم تو خانوادمون دارین 

خدابخواد منم پزشک میشم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون قرص اسنترا قرص خوبی نیست اگه بشه نخوره خیلی بهتره در عین حال نه من پزشک نیستم تو خانوادمون دارین ...

پس لطف کنید وقتی پزشک نشدید و وضعیت این بیمارم نمیدونی سر از خود بهش نگید قرصش و قطع کنه

پس برای چی اصلا آسنترا رو تولید کردن؟

چطور پزشکی قراره بشی که نمیدونی نباید تجویز سرخود کنی و قطع خود سرانه این قرص عوارض خیلی وحشتناک تری براش داره که مجبور میشه با قرصای سنگین تری عارضه قطع قرص قبلی رو برطرف کنه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

پس لطف کنید وقتی پزشک نشدید و وضعیت این بیمارم نمیدونی سر از خود بهش نگید قرصش و قطع کنهپس برای چی ا ...

من بهش نگفتم قرصش رو قطع کنه

جواب من رو اگ ببینی متوجه میشی ک گفتم پس پیش ی دکتر دیگ بره تا این قرصو اگ میتونه استفاده نکنه 

درضمن منم این قرص رو مصرف میکردم ک دکتر گوارشم بم داد 

قطعا عوارض قطع یهویی رو از شما بهتر متوجه میشم 

درضمت میتونی با ی لحن بهتر صحبت کنی عزیزم 

قرار هم نیست هر قرصی ک تولید میشه رو مصرف کرد درسته؟

من بهش نگفتم قرصش رو قطع کنهجواب من رو اگ ببینی متوجه میشی ک گفتم پس پیش ی دکتر دیگ بره تا این قرصو ...

گفتی میتونی کلا نخوری

اخه رو چه فکری همچین حرفی رو میزنی بعد مثلا ادعات میشه قراره دکتر شی؟؟

من روزی هزارتا ادم این مدلی میبینم شما نمیخواد به من اموزش بدی 

من با لحن بدی حرف نزدم رفیقم نیستی که قربون صدقت برم، دشمنمم نیستی که بخوام بت حرف زشت بزنم، خیلی عادی گفتم

و هر قرصی که تولید میشه حتما یه جایی استفاده میشه

پس برای چی اصلا همچین چیزی میسازن 

یعنی چی هر قرصی تولید میشه مصرف نمیشه؟ :)

گفتی میتونی کلا نخوریاخه رو چه فکری همچین حرفی رو میزنی بعد مثلا ادعات میشه قراره دکتر شی؟؟من روزی ه ...

و بعد گفتم خب دکترتو عوض کن 

زمانی ک میشه افسردگی رو با چند تمرین و چیزای دیگ درمان کرد چرا باید قرص قوی خورد؟

عزیزم من عین شما بودم دستام میلرزید ب دکترمم گفتم گفت طبیعیه ولی ۳ سال پیش بدون هیچ سابقه باقرص افسردگی بوپرپیون که قرص افسردگی هست تشنج کردم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

و بعد گفتم خب دکترتو عوض کن زمانی ک میشه افسردگی رو با چند تمرین و چیزای دیگ درمان کرد چرا باید قرص ...

میگم که شما نه دکتری نه علمش رو داری نه این بیمار و دیدی که دستور میدی 

چی پیش خودت فکر میکنی واقعا