2777
2789
عنوان

شوهرم گفت جمع کن برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 3380 بازدید | 157 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم یه چند روز اینجا باشم آب از آسیاب بیفته

اره عزیزم بمون فعلا خونه مامانت همین فردام

برو ازش شکایت کن وپزشکی قانونیتم برو

تابه تعطیلی نخوردی فعلا چیزی به مامانت

نگو بنظرم چون اذیتت میکنه خودت کاراتو 

پیش ببر 

💞خدایاشکرت💞
بمیرم براحال دلت خواهری🥺🫂

خدانکنه گلم ❤️

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی آخرش منو میکشه

نمیکشه

قلقشو یادبگیر اون میبینی بامادرش خوبه

ببین مادرش چیکارا میکنه یادبگیر

من دوستم چون شوهر اولش رفیق باز وبچه ننه بود طلاق گرفت

بایه مرد ۴۰ ساله  ازدواج کردگفت دیگ‌پول داره  بچه ننه هم نمیشه وفلان خودش۲۴سالشه

گفت زبونمو قیچی میکنم زندگیم خوب باشه

این یکی زن صیغه میکرد

بیشترررررراز قبلی بچه ننه بود

اصلا برعکس ظاهرش ی دیوونه ی واقعی

الان بخدا تو مرحله ی طلاق دوم هس

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید
یعنی تازه ازدواج کردین اینکاررو میکنه !!!!!

ماه دیگه مراسم بود 

خونه رو چیده بودیم اینجوری هار شد 

همش میگفت بریم سر خونه زندگی 

درست میشم بریم بریم 

نمی‌دونم فک کنم قصدش این بود راحت تر کتک بزنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
همون که عقده ای شده خدالعنت کنه پدرشوبااین بچه بزرگ کردنش

اره بد تربیت شده 

بیشتر ببینید
برو پزشک قانونی ازش شکایت کن

میرم 

بیشتر ببینید

اگ شکایت میکنی بکن

پزشک قانونی میری برو ک ازش تعهد بگیری دیگ نزنتت

اما نزار احترام بینتون ازبین بره

نزار باخانوادت در بیفته

اگ یه دیوارو خراب میکنی ی دیوارو سالم نگه دار ک شاید برگردی

مطمعنم همسر توهم‌نقاط مثبتی داره

باید اونارو تقویت کنی

ببین من همسرم تا پارسال زندانبان من بود با بچه دار شدن کم کم حساسیتشون کمتر میشه

درطول زندگی بهت اعتماد خواهد کرد

کافیه ثابت کنی رفیقشی

زنشی

همدمشی

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید
این روانی بی خانواده رو ازکجا پیداکردی خداییش؟چزا باهر جونوری ازدواج میکنیداخه

چهار سال التماس کرد تا باهاش ازدواج کردم 

خیلی ایده آل بود کم کم عوض شد 

بیشتر ببینید
اره عزیزم بمون فعلا خونه مامانت همین فردامبرو ازش شکایت کن وپزشکی قانونیتم بروتابه تعطیلی نخوردی فعل ...

اره میرم 

بیشتر ببینید
چهار سال التماس کرد تا باهاش ازدواج کردم خیلی ایده آل بود کم کم عوض شد

بمیرم برای دلت،مهرتو بزاراجرا پدرشو دربیار

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
ماه دیگه مراسم بود خونه رو چیده بودیم اینجوری هار شد همش میگفت بریم سر خونه زندگی درست میشم بریم بری ...

اوووه تو عقد کتکت میزنه خب ببین این 

عجله شم واسه این که زودتر خوذه واقعیشو

نشون بده این بعد عروسی قطعا هارترمیشه

مثل همسر من ازنامزدیم زدم تا ی یکماه پیش

ازش شکایت کردم اینا درست نمیشن 

خانم شما كاربرا رو اسكول كردي؟

چند روز قبل ي تاپيك داشتي ك شوهرت ول كرده رفته بعد ميگي ماه ديگه مراسم مون هست خب شما ك هنوز ازدواج نكردين و مراسم در پيش داريد ديگه شوهرم از خونه رفت معني نداشت دو روز كاربرا رو سركار گذاشتي

نمیکشهقلقشو یادبگیر اون میبینی بامادرش خوبهببین مادرش چیکارا میکنه یادبگیرمن دوستم چون شوهر اولش رفی ...

میدونی مادرش چیکار میکنه 

مادرش هیچ انتظاری ازش نداره 

هر چقدر بخوره بخوابه 

حموم نره بهداشتش رو رعایت نکنه 

ول خرجی کنه واسه خونه چیزی نگیره 

تنبلی کنه پرخوری کنه روز به روز چاق تر و لش تر بشه 

واسش مهم نیست اینا 

بیشتر ببینید