2777
2789
عنوان

شوهرم گفت جمع کن برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 3396 بازدید | 157 پست
بچه دازین؟

نه تازه خونه چیده بودم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مرد پررو و آشغالی به پستت خورده خیلی ناراحت شدم ،همون کاری که مامانت کرد خوبه انداختش بیرون اون ز ...

اره خدایی خیلی پررو هستش 

پررو و وقیح 

فکر کنم خودشم انتظار نداشت 

خانوادم اینجوری کنن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
ازبس از توله گیش کتک خورده عقده ای شده

اره همیشه میگفت بچگی پدرم بدجور میزد 

در حد اینکه بیهوش میشده 

بیشتر ببینید
عزیزدلم💔🫂

قربونت برم ❤️🫀

بیشتر ببینید
💔💔اینا ادم بشو نیستن روز بروز وحشی ترمیشن

اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی 

آخرش منو میکشه 

بیشتر ببینید
اگه میاد نه نرو🥲

میگم یه چند روز اینجا باشم آب از آسیاب بیفته 

بیشتر ببینید

کسی ک ب گفته خودت ۴سال التماست کرده وعاشقت بوده

وحتی مادرش حریف عشقش بشما نشده یعنی دوستون داشته

ولی شما توانایی نگهداری این عشقو نداشتید

من نمیخوام سرزنشتون کنم اما خودمم دارم تو زندگیم صبر وتحمل رو تمرین میکنم

تازه از عید شروع کردما 

‌خیلی حساسی

هر حرکت وحرف مادرشوهر شوهر وخواهرشوهر و...آنالیز میکنی

کوتاه نمیای

وقتی عصبی میشه مثلا یکبار قربون صدقش برو بگو عشقم فدات بشم ی لحظه اروم باش

براش اب بیار مثلا بغلش کن

یا یبار بزار برو حمومی اتاقی جایی تااروم شه

بعد طلاق برات نریختن واقعا

چ بسا دومی بدتر ازاین باشه

۹۰ درصد مردای ایرانی بچه ننه ان باید زنا بطرف خودشون بکشن

بااشپزی خوب

باخونه داری خوب

بارابطه ج نسی خوب 

با تفریحات خوب

همسرمنم منو سرکار نمیزاره تک پسره طبقه بالاشونیم کتک میزدو...من تازگیا میگم خودم شروع کردم تاعصبی میشه من سکوت میکنم

تازگیا منی ک از خاااانوادش متنننننفررررم الکی میگم خدا مامانتو نگه داره برات!!!

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید
ول کن اینحرفارو جداشو ازش و مستقل زندگی کن بابت رفتار مامانت هم ناراحت نباش از آدمی که دخترش کتک بخو ...

میخوام جدا بشم قصدم همینه 

بیشتر ببینید
قفل در رو حتما سریع برو عوض کنطلاهات کجاست

قفل در رو نداره 

طلاها پیش خودم 

بیشتر ببینید