2777
2789
عنوان

شوهرم گفت جمع کن برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 3370 بازدید | 157 پست
میدونی مادرش چیکار میکنه مادرش هیچ انتظاری ازش نداره هر چقدر بخوره بخوابه حموم نره بهداشتش رو رعایت ...

خدا بهت صبر بده من دیگ نمیدونم چی بگم

شوهرمنم میگ‌مث مامانم باش

حالا مثلا مامانش ۲۵ میلیون از حقوق شوهرش ک‌مرده رو میگیره

اصلا نیازی ب شوهرم نداره

بعد من حتی کارم نمیکنم

ولی واقعا فک میکنم ساختن بهتراز باختنه این نظر منه بازم بشین ببین بعد طلاق خوشبخ تری یاالان

من خیلی وابسته شوهرمم اگ طلاق بگبرم دیوونه‌میشم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید
خدا بهت صبر بده من دیگ نمیدونم چی بگمشوهرمنم میگ‌مث مامانم باشحالا مثلا مامانش ۲۵ میلیون از حقوق شوه ...

چند سالته گلم ؟

چند وقته ازدواج کردی بچه هم داری ؟

راستش شوهر من کاری نکرده که من یکم دوستش 

داشته باشم همیشه منو از خودش متنفر کرده 

با کاراش حرفاش

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این فکر کنم زیر سرش بلند شده اگر مشکل روانی نداره

منم همین فکر و می‌کنم ولی نشونه ندیدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
والا با این حرفش دیگه نشونه بالاتر وجود نداره

کدوم حرفش 

بیشتر ببینید
چند سالته گلم ؟چند وقته ازدواج کردی بچه هم داری ؟راستش شوهر من کاری نکرده که من یکم دوستش داشته باشم ...

۲۶ شدم

دوتا دختر ۴ونیمساله و۴ونیم ماهه

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید