2777
2789
انگشترو هم ۳۶ تومن

یعنی الان ۴گرمو ۲۳۰ سوت ۳۶ م شده یا خدا😱منم همین بیست روز پیش یه پلاک ۸ گرمی دست دو خریدم ۵۶ میلیون البته حساب کرد هفت تومن باهام اونموقع گرمی شیشوشیصدوخرده ای بود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یاد خودم افتادم استارتر 

سال ۹۴ اینا بود تکپوشم که ۱۵ گرم بود با یه پلاک و زنجیر ۹ گرمی عوضش کردم بعد یکی بم گف پونزده گرمو دادی واسه این زنجیر پلاک فهمیدم چه کلاهی سرم رفته طلافروش آشغال ۶ گرممو خورد

بعد دو روز رفتم طلامو پس بگیرم نداد بهم هنوز داغش رو دلمه 

اونموقع اصن از گرم طلا سردر نمیاوردم🥴

الان هرچی میگیرم طلای کم اجرت ۵ یا ۴ درصد برمیدارم 

طلای نو خیییییلی ضرره

ولی الان حساب کردم خوب برداشته ازت طلای تورو 

ولی خب این طلافروشا تو هر معامله ای چهار پنج م به جیب میزنن

یاد خودم افتادم استارتر سال ۹۴ اینا بود تکپوشم که ۱۵ گرم بود با یه پلاک و زنجیر ۹ گرمی عوضش کردم بعد ...

خب عزیزم به اسی ۱۳ میلیون هم پول داده 

بعد پلاک زنجیرتون اجرت داشته البته زیادی اجرت گرفته

خب عزیزم به اسی ۱۳ میلیون هم پول داده بعد پلاک زنجیرتون اجرت داشته البته زیادی اجرت گرفته

اره لعنتی نگین داشت بخدا حالیم نشد اونلحظه ولی ضرر مالی نکردم یادمه مثلن من تکپوشمو یکسالو نیم قبل خریده بودم از خودش یکو نهصد یکو هفتصد برداشت ازم 😐بعد منم اصن متوجه این نشدم تو دلم گفتم ضررش زیاد نیس به خیال خودم ولی جی بعضی طلافروشا خیییلی کلاه میزارن سرآدم بی تجربه ای مثه من