2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13073 بازدید | 1093 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظر ی پیام هستم ایا پیام رو دریافت میکنم یا نه؟ اگه اره چه زمانی؟زمانش رو درست بگی هدیه رو میدمت

احتمالا پیام مربوط به یه شغل هست و یا شخصی ، در هر صورت تا آخر این ماه پیام رو دریافت میکنید ، یه امضا هم روی برگه ای انجام میدین ، یه آقای سن تومایه های ۳۵ تا ۴۰ ،ریش متوسط  ,نسبتا عضلانی ودرشت ،سبزه گندمی کنار شما وبرای شما کاری انجام میده 

احتمالا پیام مربوط به یه شغل هست و یا شخصی ، در هر صورت تا آخر این ماه پیام رو دریافت میکنید ، یه ام ...

برای دکترای منم توروخدا بگو

ازدواجم چی با چجور ادمیه

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

احتمالا پیام مربوط به یه شغل هست و یا شخصی ، در هر صورت تا آخر این ماه پیام رو دریافت میکنید ، یه ام ...

میشه لطف کنید بگید من با مصطفی ازدواج میکنم یا خیر ?!

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

برای دکترای منم توروخدا بگو

ازدواجم چی با چجور ادمیه

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

شما ازبکی ضربه خوردی و ناخن میجوی ، وشاید کابوس میبینی بعضی شبا ،قرص هم مصرف می‌کنی ؟

منکه بدبخت میشم ،هرچی حس میکنی میگی ازم ؟

حسش چیه ؟ جنسی فقط یا عاطفی هم هست یا اصلا حسی نداره؟

داره بازیم میده ؟

کی جدا میشیم ؟