2777
2789
عنوان

من غلط کردم توروخداااا سرزمش نکنید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 40 پست

یاد شکایت اون دختره افتادم که دفعه اول به دعوت هم کلاسی رفته بود خونش بهش تجاوز کرده بود بعد چند ماه دوباره رفته بود خونش بهش سر بزنه  بازم بهش تجاوز کرده بود و دختره برای دو بار تجاوز شکایت کرده بود  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترستو نشون نده 

یاد یک بنده خدایی افتادم همینجوری تو یک پست خوندم می‌گفت اگر پسری تهدیدتون کرد شما نترسید همش الکیه ....

هیچ غلطی نمی‌کنند ...البته درستش هم همینه کی حاضره خودش رو به دردسر بندازه طرف پسر بود  این حرفا رو میزد 

شما اصلا جوابش رو نده و پیاماشو باز نکن اگر پیام داد ...

گریه کن تا من کنار گریه هات مهمون بشم ... گریه کن منم پا به پات گریه کنم ...

ارع منم عادی جواب دادم اینا حتی بلاکش نکردم واقعا مریض روانیع مریضععع

دقیقا اشتباهت همینه. باید همین لحظه بلاک کنی و تحت هیچ شرایطی کوچک ترین تماسی با این عوضی برقرار نکنی.

حواستون جمع کن. شوخی نیست. دستی دستی زندگیتو بر باد می دی ها.

یه آقایی دوسال پیش اومد مدرسمون گفت ازین موردا خیییلی زیاده یه شماره هم داد گفت با این فقط تماس بگیرین مشکلو حل میکنیم

ولی ندارم شماررو اگه تونستی از یکی گیر بیار

یا به هکرا تو اینستا پیام بده برن شماره مامانتو پاک کنن

اصلا برو شمارشو با گوشی مامانت بلاک کن خودتم بلاکش کن از سیمکارت فکر نکنم دستش بهت برسه

شفاگر روح ها🤍🌱  لطفا برای قبولیم یه صلوات بفرستید😘

ن بلاک نکردم چیزی نگفتم ولی فضار مبخورد خاندانت ب باد میدم

پیامشو پاک کرده دیگه 

می‌خواسته فقط بترسونه که متوجه شد نمیترسی 

گریه کن تا من کنار گریه هات مهمون بشم ... گریه کن منم پا به پات گریه کنم ...

دوست منم یه مزاحم داشت میگفت ب داداشت میگم ک با من بوودی و همش تهدید   بهش گفتم اصلا نترس هیچ کاری نمیتونه کنه

اخر سر به دو ماه نکشید پسره مرد 

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

چ جورییییبببیی

چی چجوری؟

بلاک؟

اگه هکرو میگی سرچ کن تو اکسپلور من خودم پیجشونو ندارم ولی خیلی دیدم پست میزارن مخصوصا اینا که از دختر عکس دارن تهدید میکنن سریع هک میکنن یا پیجشو میبندن

شفاگر روح ها🤍🌱  لطفا برای قبولیم یه صلوات بفرستید😘