2777
2789
عنوان

امروز مامانم گفت تو هیچ گوهی نمیشی

119 بازدید | 11 پست

بچه ها میدونم خداحافظی کرده بودم دیگه اینجا نیام ولی دلم داره میترکه به خاطر دختر خواهرش این حرفو بهم زد جلوی جمع خیلی دلم شکست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه دختر خواهرشو چکار کردی جمع کیا بودن مادره منم مثل مادره تویه

دختر خواهرش پرستاری میخونه اومده بود خونمون جلوی خاله هام و دایی هام و بچه ها گفت این دختر من هیچ گوهی نمیشه بی دلیل امسال اولین کنکورمه یکم کم کاری کردم میدونم ولی انتار نداشتم جلوی همسن و سالام این حرفو بهم بزنه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بیشتر ببینید
مامانت دلتو شکسته ولی نباید این حرفش تورو نا امید کنه حتمن مادرت ازین اخلاقا زیاد داره ولی دلیل نمیش ...

خسته شدم خیلی فشار کنکور از یه طرف فشار و تحقیر خانواده هم از یه طرف

بیشتر ببینید
عیبی نداره من مامان بابام هر روز بهم اینو میگن😂البته توی جمع نه

بابام نمیگه اتفاقا بهم امید میده ولی امان از دست مامانم خستم دیگه

بیشتر ببینید
مامانم دختر خاله م رو میزد تو سرم کوچیک بودم دیشب فهمیدم الانا، خاله م منو میزنه تو سر دخترش تلاش کن ...

میخوام همین کارو بکنم میدونین من پایه رو خیلی خوب خوندم ولی اومدم دوازدهم بنابر دلایلی کم کاری کردم تازگیا دوباره شروع کردم به خوندن برای کنکور 1405 ولی از این تصمیمم هیچکس خبرنداره و فک میکنن من درسو ول کردم 

بیشتر ببینید
بابام نمیگه اتفاقا بهم امید میده ولی امان از دست مامانم خستم دیگه

نباید توی جمع بهت این حرفو میزد بهش بگو که دیگه اینجوری نگه بهت ‌ .اگه  بی تفاوت رفتار کنی دوباره بهت میگه

نباید توی جمع بهت این حرفو میزد بهش بگو که دیگه اینجوری نگه بهت ‌ .اگه بی تفاوت رفتار کنی دوباره به ...

من اصلا جمع نمیرم اینبارم به زور و اجبار خودش رفتم

بیشتر ببینید