2777
2789

به خدا هول و هیز نیست .فقط نمیدونم چرا میشینه به حرفا گوش میده..خیلی بدم میاد هی میگم زن میاد برو بیرون بگرد پدر من..گوش نمیده...روزی 1600 بار دعوا میکنیم باهم اماخب  دیگه بیخیالش شدم چون سر خودم درد میگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه کیا میان خونت که روزی این همه دعوا دارید بعدشم که ارزش اینو داره که بخاطرش دل باباتون ناراحت میکنید اون زن اگه باوجود باباتون ناراحت بود یکبار میومد دفعه بعدی دیگه نمیومد ولی حتما راحته که میاد شماچرا دعوا میکنید بابای بیچارتون چیکارش داریدمن یه دایی دارم اگه توجمع خانما نشینه اصلا شبش روز نمیشه

اره گاهی همسایه گاهی خاله

خب اونا وقتی میبینن بابات خونه هست نباید بیان و مزاحمت ایجاد بکنن،بابات تقصیری نداره نشسته توی خونه اش

این مدلی که شما میگی بابات باید نصف عمرش رو توی خیابون ها سپری بکنه!

شوهر من زن میاد خونه فرار میکنه حالا این زن گاهی خواهرو مادر خودمه گاهی خواهرو مادر خودشه میگه زن حرفای زنونه داره زشتع مرد تو خونه بمونه گاهی بزور نگهش میدارم ک بمون خوش میگذره فلان بعد میبینم میره تو اتاق درو میبنده