2777
2789
عنوان

توی حاملگی چی براتون حسرت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی چیزا برام حسرت شد.چون دیابتی بودم هرچیز نمیتونستم بخورم باید رژیممو رعایت میکردم هیچوقت سیر نخوردم تو دوتا بارداریم.بسیار بد ویار بودم خونه خودم هیچی دوسنداشتم یعنی میخوردم بالا میوردم دلم میخواست برم در خونه همسایها رو بزنم بهم فقط ی لیوان آب بدن اما روم نمیشد بجز یکی ک اونم زیاد خونه نبود دوسداشتم برم کوه پام بزارم تو چشمه آب سرد وسیر اب بخورم ک نتونستم برم تموم ۹ماه بدنم آتش بود.خدایا چقد سختی کشیدم   انشالله ک هیچ کدومتون حسرت ب دل نمونید 

من اتاقم همش کمد دیواریه جا دار هم هست فقط باید پاتختی هامو جمع کنم ، خودم راضیم فعلا ، ولی دعا کنید ...

انشاالله گلم خیلی سخته ولی وضعیت اکثر جوونا همینه

بچه با خودش برکتش رو میاره  ما هم طبقه بالا مادرشوهرم هستیم الان ده ساله خسته شدم دیگه .

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

بارداری نهولی برای زایمان اولم همسرم اومد بیمارستان برام گل نیاورداصلاااااا از ذهنم پاک نمیشه رو دلم ...

من همسرم ک برا ۲تا زایمانم اصلا نبود تو ی استان دیگ سرکار بود بعد ۱۰روز اومد 

نمی‌دونم چرا حساس شدم فکر می کنم هنوز پسرم کوچولوئه

نه کوچولونیست خوبه دیگه

اتفاقا من میخام دوتابچه پشت سرهم بیارم  باهم بزرگ‌بشن به دردهم بخورن خیلی خوبه..اولش خیلی برامن سخته ولی برابچم خوبه

الان بچن یک سال و۵ماهشه

شوهرم هی میگه دیرنشه فاصلشون زیادنشه😂😂

بسلامتی عزیزم انشالله یه روزی هم من هم شما بهترین اتاق و برای بچه هامون دیزایین میکنیم

سلامت باشی

راستش من دیگه اون موقع ذوقشو ندارم الان دلم میخواست😔

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله گلم خیلی سخته ولی وضعیت اکثر جوونا همینه بچه با خودش برکتش رو میاره ما هم طبقه بالا مادرشو ...

انشالله شماهم صاحب خونه بزرگ و مستقل بشین عزیزم

سلامت باشیراستش من دیگه اون موقع ذوقشو ندارم الان دلم میخواست😔

منم همین حسو دارم ولی بخودم امیدواری میدم که بچه نوزاد فعلا اتاق نمیخواد انشالله شد 1 , 2 ساله اتاق قشنگی براش درست میکنم چاره ندارم الان 

منم همین حسو دارم ولی بخودم امیدواری میدم که بچه نوزاد فعلا اتاق نمیخواد انشالله شد 1 , 2 ساله اتاق ...

متاسفانه صحبت همین چاره نداشتنه ک هی خودمون دلداری میدیم...

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40