2777
2789
من تا حالا تو عمرم هیچ دوست پسری نداشتم یه پسرا خیلی دوست داشتم فکر کردم اونم منو دوست داره آخه میگف ...

عفب مونده ای بخدا .بخاطر دو کلمه چت کردن اینطور بهم ریختی؟؟؟🙄🙄

رابطتو باهاش قطع کن .خودتو بزن به بی خیالی .انگار که واست مهم نیس .جدی بگیریش. خیلی ضرر میکنی 🤧

پیاماشو اسکرین بگیر

اگه زنگ میزنه بهت ضبط کن

بهش بگو که اسکرین پیاما و تهدیدا رو پرینت گرفتم تا شکایت کنم ازت. 

مستقیم تهدیدش کن

مشاوره برای باردار شدن بانوانی که مشکل باردار شدن دارند و مشاوره برای لاغر شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مطمعنم فیلم نداره الانم پیام داده من فبلم ندارم ازت فقط دوست دارم نمیخام از پیشم بری😑

😐 بچس عقل نداره بگو مزاحم شی شکایت میکنم همراه خانوادم  دیگه هم محل نده

لایک نکنید .توروخدا 
پیاماشو اسکرین بگیراگه زنگ میزنه بهت ضبط کنبهش بگو که اسکرین پیاما و تهدیدا رو پرینت گرفتم تا شکایت ...

😭😭😭چرا باید این بلا سر من بیاد من دختر بدی نبودم 

زیاد هم زر زد به پلیس فتا زنگ بزن یجوری پدرشو دربیارن یادش بره تهدید چجوری نوشته میشه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

😭😭😭چرا باید این بلا سر من بیاد من دختر بدی نبودم

اصلا ناراحتی و استرس و نگرانی اینجوری نداره هااا

اگه طرف متوجه بشه اینجوری داغون شدی که ولت نمیکنه

من که میگم چیکار کن تا اوکی بشه

محکم باش

مشاوره برای باردار شدن بانوانی که مشکل باردار شدن دارند و مشاوره برای لاغر شدن

ن خونش نرفتم تو پارک بودیم

حتی اگه رابطم باعاش داشته باشی فیلمم داشت نترس بگو ب تخمم پخش کن من میرم شکایت خانواده امم پشتم هستن بفهمه ترسیدی بدبختت مکنه

خدایا بیا و.بغلم کن