2777
2789
عنوان

قبول کنین ادما نون دلشونو میخورن

137 بازدید | 26 پست

هر ادم با اخلاقیو دیدم شاید زندگیش سخت بوده ولی اخرش خوشبخت شد بخدا همچی ب اخلاقه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرتو پرتای یسری پولدار دزد ،رئیسم دزد به تمام معنا بود همیشه میگفت نون دلمو میخورم

یروز یکی از همکارای ادم‌حسابی بهش گفت یعنی اون بچه کوچیک‌که سرطان میگیره دلش از تو سیاهتره دیگه لال شد شکر خدا

پس‌اختلاسگرا و اقازاده ها و رانت خواراو مواد فروشا و کلاه بردارا خیلی دل پاکن 😁

به شدت موافقم . شاید زندگی ظاهری ادمای بی اخلاق خیلی لوکس و عالی به نظر بیاد ولی اگر بهشون نزدیک بشی می بینی یه روح پوچ و افسرده دارن در حالی که اخلاق و ادب روح رو غنی میکنه در هر شرایطی که در زندگی ظاهری باشه حال دلش خوبه 

از خدا جوییم توفیق ادب

بی ادب محروم ماند از لطف رب

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من یه خواهر بی زبون ساده دارم که از اول اینقد مهربون و خوش اخلاق بود که حد نداشت اینقد زندگی سختی دا ...

اجیت اگ ینفر محل سگ بهش نده باز اون میره ازش دلجویی کنه بهش زنگ بزنه ارتباط بگیره وفلان

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

من یه خواهر بی زبون ساده دارم که از اول اینقد مهربون و خوش اخلاق بود که حد نداشت اینقد زندگی سختی دا ...

چون‌این دنیا هر چی پلیدتر موفقتر 

دقت کن هرکی بیرحمتر زبون باز تر دروغگو تر و شیادتر و بی اخلاقتر موفقتر بتونی مردمو گول بزنی و دروغ بگی حاشیه درست کنی فریب بدی حروم حلال سرت نشه بی رحم و بی وجدان باشی موفق میشی  نمونش شاخهای مجازی و یکسری افراد معروف و مشهور مردم ساده و شوتو گول میزنن و به خواسته هاشون میرسن