2777
2789
عنوان

فهمیدم داداشم خیلی عاشق دخترعمومه

663 بازدید | 50 پست

داداشم دبیره وارد ۲۹ سال شده فوق لیسانس داره خدایی خیلی پسر خوبیه داداش بزرگم که ازدواج کرد هی بهش پیشنهاد میدادیم که ازدواج کن می‌گفت نه به بهانه های مختلف آخر سر به داداش بزرگم گفتیم باهاش صحبت کنه با کلی خجالت و... بهش گفته بود عاشق دخترعمومه به غیر از دخترعموم هم با کسی ازدواج نمیکنه

حالا دخترعموم ۱۸ سالشه خیلی دختر خوب و خانومیه هر دو خانواده مذهبی ای هستیم دخترعموم از اون اول روش نمیشد با برادرام ی کلمه صحبت کنه و... 

وقتی دیگه ما متوجه این موضوع شدیم داداشم خیلی بی قرار شد از چند ماه پیش به مامانم گفت زنگ بزن باهاشون مطرح کن . مامانم گفت امسال کنکور داره بزار کنکورشو بده بعد 

ولی خب خیلی تو خودش بود و... مامانم آخر سر زنگ زد صحبت کرد با عموم و زنعموم 

اونا اول مخالفت کردن گفتن تفاوت سنیشون زیاده 

بعد مامانم که اصرار کرد گفتن صبر کنید خودش کنکور بده هر چی اون موقع تصمیم بگیره

عید اومدن خونمون دخترعموم این بار خیلیییی سر سنگین برخورد میکرد بابام و داداشم کنار هم بودن بخاطر اینکه ی وقت با داداشم چشم تو چشم نشه اصلا برنمیگشت بابامو هم‌نگاه کنه حتی

خودم هی باهاش صحبت کردم ولی این بار واقعا خیلی سر سنگین بود

وقتی رفتن داداشم اومد بهم گفت فلانی ناراحت بود نه ؟

گفتم نمی‌دونم این بار خیلی سرسنگین بود 

از اون روز اصلا انگار افسردگی گرفته

به داداش بزرگم گفته اگه قبول نکنه من چیکار کنم:)))

دلم واقعا سوخت

میترسم سر تفاوت سنی رد کنه در صورتی که داداشم کمتر از سنش بهش میخوره خیلی آدم شوخ طبع و مهربونه:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تفاوت سنیشون واقعا زیاد،بعد اصلا ربطی به این نداره که داداشت کم سن تر میخوره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
تفاوت سنی زیاده امیدوارم خانواده دختره و خودش عاقل باشن قبول نکنن

خودمم قبول دارم 

من اینجوری نشدم که بگم چون داداشمه دارم ازش تعریف میکنم 

ولی واقعا خیلی پسر خوبیه

بعد اینکه قبول نکنه واقعا داداشم می‌شکنه:)

تفاوت سنیشون واقعا زیاد،بعد اصلا ربطی به این نداره که داداشت کم سن تر میخوره

موندم برای داداشم چیکار کنم:)

به قدری تو خودشه از وقتی که اومدن خونمون:)

خودمم قبول دارم من اینجوری نشدم که بگم چون داداشمه دارم ازش تعریف میکنم ولی واقعا خیلی پسر خوبیهبعد ...

میدونم ولی الان ناراحت بشه بهتره تا دراینده زندگیشون شکست بخوره.از این شکستنا هممون تو زندگیمون داشتیم با گذر زمان خوب میشه

خیلی نگران داداشم:)

۲۹ سالشه بچه که نیست . پذیرش این موضوع باید داشته باشه . حالا تا رمانی ک دختر پسر حرف بزنن بیشتر معلوم میشه شاید دختر یه سری شرط گذاشت و راضی شد . هرچندکه خیلی سنش کم اصلا سن ازدواجش نیست

میدونم ولی الان ناراحت بشه بهتره تا دراینده زندگیشون شکست بخوره.از این شکستنا هممون تو زندگیمون داشت ...

طی یکی دو سال گذشته کلی مورد خوب بهش معرفی شد که مثلا چند تاشون خودشونم معلم بودن ولی به هیچ وجه حاضر نبود ازدواج کنه