2777
2789

سلام دوستان ممنونم از همراهی ک منو کردید

خیلیاتون درخواست دوستی داده بودید از روند ماجرا اطلاع داشته باشید گفتم تایپیک جدید بزنم بهتون توضیح بدم

من اون روز بعد اینکه ۴تیکه وسیله رو گفته بودم دوتیکه اما سرویس چوب باشه و یخچال باگ برای نانزدم ایجاد شده بود ک باخودش فک کرده بود من چون دیدم پولداره میخوام تیغ بزنم یا سو نیت دارم درصورتی ک اینطور نبود رفتیم بیرون و من کلی بهش توضیح دادم و بعد اون باهم آشتی کردیم 

۱۱ فروردین اومدن خواستگاری و انگشتر نشونم برام آوردن اما پدرم اجازه نداد ک بندازن فقط بله رو دادیم و ۳دنگ خونه رو ب نامم زدن و ۳۱فروردین عقد محضری کردیم دو خانواده 

اما بچه ها قراره ۹خرداد ی جشن عقد بگیریم ک مهمونامون حدودا ۱۵۰نفر میشه و کلی هزینه داریم من بهشون میگم یدونه جشن بگیریم خانوادم میگن خودتو کوچیک نکن ببین برا اون عروس گرفتن بزار برا توام بگیرن اما خودتون میدونید ک هزینه ها بالاست 

خودتون میدونید هزینه ها بالاست بخدا ۱۰۰ملیون دادیم انگشتر نشون ۱۰۰ملیون دادیم زیر لفظی همشم نامزدم داره هزینه میکنه خانوادش اونجور ک من متوجه شدم کمکی نمیکنن 

خداروخوش نمیاد اما خانوادم همش گارد میگیرن نسبت ب این موضوع ک چرا من طرفشو میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان نزن به درد قناعت کردن اقا پسرم عادت میکنه 

یادمه گفتی همسرت راننده است و ماشین سنگین داره در نیاره اینا رو 

طلا ایناهم سرمایه خودشونو 

اگه دلت میسوخت نشون رو ارزون تر برمیداشتی 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
حالا با این تفاصیل من نمیدونم جشن بگیرم یکبارگی لباس عروس بپوشم بعدا ب همه بگم رفتم پی خونم و عروسی ...

ببین رسمتون تو خانواده خودتون و همسرتون چیه؟

نظرخانواده ات چیه؟

شاید داناد رسم جشن عقد و عروسی جدا دارن 

ولی اگههههه هم میخوای کمک حال باشی جشن عقد نگیر ولی عروسی رو بگیر 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
حالا با این تفاصیل من نمیدونم جشن بگیرم یکبارگی لباس عروس بپوشم بعدا ب همه بگم رفتم پی خونم و عروسی ...

چرا خودتو گیج کردی

ی جشن عقد خانوادگی بگیر بعد هم عروسی بگیر

ی سوال مگه هزینه جشن عقدتون یا داماده؟

ببین رسمتون تو خانواده خودتون و همسرتون چیه؟نظرخانواده ات چیه؟شاید داناد رسم جشن عقد و عروسی جدا دار ...

میدونی نمیخواستم جشن عقد بگیرم اما نه بله برون گرفتم نه برای عقد مهمونی دعوت کردم برای همون میگم ی جشن عقد خوب بگیرم دیگه عروسی نگیرم

چرا خودتو گیج کردیی جشن عقد خانوادگی بگیر بعد هم عروسی بگیری سوال مگه هزینه جشن عقدتون یا داماده؟

نه جشن عقد و پاگشا رو میخوایم یکی کنیم هر کی هزینه های شامشو خودش بده هر تعداد مهمون ک دعوت کرد

میدونی نمیخواستم جشن عقد بگیرم اما نه بله برون گرفتم نه برای عقد مهمونی دعوت کردم برای همون میگم ی ج ...

هردوش رو بگیر ولی عقد رو خودمونی تر نیاز به تشکیلات زیاد نیست

بیشتر ببینید
مراسم عقد که پای دختره وظیفه خانواده ی داماد نیست

سلام ببخشید کیشه سوالی بپرسم

با توجه به امضاتون مسلمان نیستین درسته

از چه دینی هستین

شرمنده ها دیدم کنجکاو شدو🥲

دوتا کاربری دارم😎turk💞