2777
2789
عنوان

من همونم ک گفتم خواستگاریم بهم خورد و ادامه ی ماجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 46 پست
مراسم عقد که پای دختره وظیفه خانواده ی داماد نیست

برا ما تو شهرمون رسم اینطوره ک ب عهده داماده اما ما چون عقد و پاگشارو یکی میخوایم کنیم برا همون میخوایم هر کی هزینه مهموناشو خودش بده

از الان نزن به درد قناعت کردن اقا پسرم عادت میکنه یادمه گفتی همسرت راننده است و ماشین سنگین داره در ...

من بخدا نمیخواستم نشون ب اون گرونی بردارم خودش اصرار کرد اما درسته منم زدم ب در قناعت خیلی دلم میسوره اما من میگفتم هزینه ای ک قراره ی بار توعقد بگیرم ی بارم عروسی یکی کنم بدم طلا بخرم برا خودم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا ما تو شهرمون رسم اینطوره ک ب عهده داماده اما ما چون عقد و پاگشارو یکی میخوایم کنیم برا همون میخو ...

چه عجیب عقد و پاگشا یکیه و برعهده ی داماد

الان تاپیکت یادم اومد پیام داده بود گفته بود فک نکنم بشه بیایم 

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

سلام ببخشید کیشه سوالی بپرسمبا توجه به امضاتون مسلمان نیستین درستهاز چه دینی هستینشرمنده ها دیدم کنج ...

سلام من زرتشتی ام

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

منم همینو گفتم مادرشوهرم قبول نکرده بود انگار

یعنی گفته سنگین بگیریم؟

وقتی خودشون میگن تو چرا مخالفت میکنم درکتون نمیکنم یکی دیگه میخواد خرج کنه شما نمیزارید 

یک یهم دوست داره براش خرج کنن مرده خسیس درمیاد

کلا تو این چیزا دخالت نکن که مثل سری پیش بشه هرچی خانواده کفتن 

خودتو بکش کنار

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
یعنی گفته سنگین بگیریم؟وقتی خودشون میگن تو چرا مخالفت میکنم درکتون نمیکنم یکی دیگه میخواد خرج کنه شم ...

نه میدونی چیه

مادرشوهرم میگه بگیریم اما من اونجور ک متوجه شدم تمام هزینه هاشو شوهرم میکنه یعنی هزینه ای مادرشوهرم نمیکنه منم بخاطر همون میگم یدونه مراسم بگیریم

دقیقا عزیزم یادته

اره عزیزم برات خوشحالم 

از اولم سعی کن اگه وضع مالیش خوبه اصلا قناعت نکنی در حدی که میتونه بذار هزینه کنه منظورم. واسه مراسم نیست طلا و هدیه منظورمه

همیشه یادت باشه زنی که خرج داره ارج داره

خوشبخت باشی

نه میدونی چیهمادرشوهرم میگه بگیریم اما من اونجور ک متوجه شدم تمام هزینه هاشو شوهرم میکنه یعنی هزینه ...

بله

واسه عروسی ماهم این اتفاق افتاد

من خودم اصلا میلی ب جشن گرفتن ندارم ترجیح میدم بزم سفر یا اون پولو واسه خودم هزینه کنم

خانواده شوهر منم توقعات بالا داشتن از عروسی و در نهایت همسر من دو ماه اول ازدواج اذیت شد

دیگه کسی جشن عقد نمی گیره

توی محضر جشن می گیرن

نذار خانواده ات با سختگیری های بی مورد جداتون کنن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم