2777
2789

هرگز حتی شب قدر هم گفتم خدایا نمیبخشم 

هر قلبی داستان خودشو داره کسی رو قضاوت نکن وقتی از دردش خبر نداری......یادت در قلبم اذان است در کلیسا🖤چطوری میگن بهش فکر نکن آدم وقتی جاییش درد میکنه میتونه بهش فکر نکنه؟من همه وجودم براش درد میکنه🖤🥲یک تار موی او را با من دفن کنید این دنیا که نشد حداقل بزارین دنیای دیگه وجودم باهاش آمیخته بشه🥀بی خداحافظی جدا شدیم و من مثل کودکی بودم که نبوسیده دفن شد🖤هیچی از گذشتم نپرسین یادآوری و حرف زدن در موردش داغونم میکنه نمیخوام بهش فکر کنم🖤🥀

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی وقته بخشیدم . خیلیارو بخشیدم 

از وقتی بخشیدم حال خودم بهتره دلم آرومه 

اوایل هم میخواستم ببخشم ولی نمیتونستم به زبون میگفتم میخوام ببخشم ولی ته دلم کینه داشتم . رفته رفته دلمم پاک شد . راضیم .

دیگه سمت اون آدما نمیرم روشون حساب باز نمیکنم و خودمونی نمیشم و حوصلشونو ندارم و برام اهمیت ندارن و فاصله گرفتم ازشون . ولی بخاطر کارایی که کردن بخشیدمشون

اوایل خیلی فکرم درگیر بود و با هر اتفاق ریزو کوچیکی کل  اتفاقات قبلی مثل رفتاراشون با من حرفایی که زده شد کارایی که کردن رو سرم تلنبار میشد و تا چند روز  حال و روزم بد بود و گریه میکردم و افسردگی میگرفتم . ولی از وقتی بخشیدم دیگه به اون قضایا مثل گذشته فکر نمیکنم .  میاد تو سرم هروقت که بخوام باهاشون صحبت کنم یادم میاد هیچ وقت از یادم نمیره ولی دیگه آزارم نمیده ‌

البته این بخشیدته گفتم که اول میگفتم تودلم که فلانی رو بخشیدم . ولی بخشش از ته دل نبود چون مدام به یادش میوفتادم . یکسالی طول کشید که کلا از  دلم بخشیدم و دیگه کمرنگ شدن برام

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

شب قدر که همه دلشون رحم میاد بدترین هارو میبخشن ببین چی بوده کرده که هیچ وقت یادت نمیره

ظلمی بهم کرده که تا استخونم سوخته

هر روز حالم داغون تر از روز قبل

هر قلبی داستان خودشو داره کسی رو قضاوت نکن وقتی از دردش خبر نداری......یادت در قلبم اذان است در کلیسا🖤چطوری میگن بهش فکر نکن آدم وقتی جاییش درد میکنه میتونه بهش فکر نکنه؟من همه وجودم براش درد میکنه🖤🥲یک تار موی او را با من دفن کنید این دنیا که نشد حداقل بزارین دنیای دیگه وجودم باهاش آمیخته بشه🥀بی خداحافظی جدا شدیم و من مثل کودکی بودم که نبوسیده دفن شد🖤هیچی از گذشتم نپرسین یادآوری و حرف زدن در موردش داغونم میکنه نمیخوام بهش فکر کنم🖤🥀

بیشتر ببینید