2777
2789
عنوان

چرا بابام از داماد بدش میاد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 19 پست
تو که خوبی بابای من گیر داده بود برو تکواندو پس فردا کم نیاری جلوش تو دعوا /:

راس میگه برو😐والا برو من ارزو دارم‌برم‌تکواندو میکه نه درستو بخون

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

تو که خوبی بابای من گیر داده بود برو تکواندو پس فردا کم نیاری جلوش تو دعوا /:

قاضی:عروس خانم چرا دامادو کشتی؟

:برام لواشک نخرید 

قاضی:چطوری با یک لقد قلبشو در اوردی؟

پدر:بچم تکواندو کار میکنه😂

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااااااای دقیقا همسر من انقدررر از داماد بدش میاد که نگو. دخترمون بزرگه و چند تا خاستگار رد کرده. دیشب همینجوری صحبت داماد و اینچیزا شد من گفتم واای من که مطمئنم داماد دوست میشم یه دفعه یه چشم غره ای به من رفت گفت تو گوه خوردی دامادو دوست داشته باشی😂جدی جدی رگ سرش و گردنش ورم کرد😐

ابنطوری خوبه بابا خداتو شکر کن

والا چی بگم ولی انقدراشم خوب نیست😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

کاش بابای منم اینجوری بود 

بعد دوسال اومدن خونم عید دیدنی (دوسال به بهونه نداشتن ماشین و کار نیومدن)بعد ی روز شوهرمو برداشته برده بیرون مثلا بگردن،بعد ریز و درشت جزییات خانواده مو ک نمیخام شوهرم بدونه همرو با جزییات بهش تعریف کرده ،شوهرمم اومد همرو بهم گفت آنقدر عصبانی ام ک میگم کاش کلا نمیومدی مرد این چه کاری بود کردی اخع