2777
2789

کلی زبان دارن مالایام تلوگو تامیل  و خود زبان هندی که جدا ازیناست و بازم هست خیلی دیگه

موندم چجوریه که زبون کشورشون یعنی هندی رو نمیدونن خیلیاشون(فیلماشونو دیدم و کلا اطلاعات دارم)

ما ایرانیا هم کلی قومیت داریم ولی زبان کشوریمون یعنی فارسی رو بلدیم

چرا اینجورن اینا🤔🤔

ای عشق من کجایی سریع تر بیا به زندگیم خیلی مشتاقتم لعنتیه جذاب😂😂😂😌😌😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب برا اونا عادیه ایران هم جاهای دور اونایی که سواد ندارن فقط زبان محلی میدونن

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید
کلی هم دین و مذهب دارن

اره کلا کشور جالبیه چقدر دوست دارم برم هند مسافرت حس ماجراجویی اونجا زیاده😆

تازه یه عده تو کشورشون انگلیسی حرف میزنن و دانشگاه خوبا و موقعیت خوبا واسه اوناس روزنامه هاشون واسه انگلیسی زبانا به انگلیسی چاپ میشه خیلی ملت عجیبن و الحق که گاو پرستن

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید
خب برا اونا عادیه ایران هم جاهای دور اونایی که سواد ندارن فقط زبان محلی میدونن

اره ولی نه به نسبت هند اینا حتی سواد داراشون هم تو شهرشون به زبون خودشون حرف میزنن