2777
2789
عنوان

چقدر هندیا عجیبن یا من اشتباه فکر میکنم🧐🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 97 پست
اره ولی نه به نسبت هند اینا حتی سواد داراشون هم تو شهرشون به زبون خودشون حرف میزنن

خب هرکسی تو شهر خودش به زبان خودش حرف میزنه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب هند خیلی بزرگ تر از ایرانه

دین هم توش ازاده

هم مسلمون دارن

هم هندو

هم مسیحی

هم آتئیست برای همین خودشون کشورشون رو دو بخش کردن هند جنوبی و هند شمالی که اگه اشتباه نکنم فرهنگ هند شمالی رو بالاتر میدونن ارواح عمشون

اما خب کلا منطقه منطقه زندگی میکنن برا همین نیازی به ارتباط برقرار کردن با بقیه مناطق ندارن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ما هم کلی گویش داریم لری و ترکی و گیلکی ضمن اینکه عمه هام فارسی بلد نبودن

اره گفتم داریم ولی بازم بلدیم ی چیزایی نسبت به هند بهتر بلدیم میدونی اینا اینطورن تو شهرشون حتی سوادداراشون هم به زبون محلی خودشون صحبت میکنن ازین لحاظ میگم 

ای عشق من کجایی سریع تر بیا به زندگیم خیلی مشتاقتم لعنتیه جذاب😂😂😂😌😌😌

اسی چندتا فیلم هندی خوب معرفی میکنی تازگیا سینمای هند انچنان فیلم خوبی بیرون نداده 

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید

عزیزم یه زمانی اونا مستعمره کشورهای دیگه بودن و هر قوم برای اینکه قومیت خودش بخطر نیفته سعی کرد زبان و آیین خودش رو به دیگران آموزش بده و در نهایت بعد از پایان استعمار دیگه نمیشد به میلیون ها انسان بگن زبانشون چی باشه و چه آیینی رسمی اون کشور بشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مثلا توی ترک زبان ها و کرد ها هم هستن که فارسی بلد نیستن اصلا

اونابرای اینکه درس نخوندن

سوادندارن بلدنیستن

خب کسی که سوادداره چرابایدبللدنباشه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
هندیام آریایی میشن دیگه

هند بخشی از کشور ایران بوده زمان قدیم اما آریایی حساب نمیشن اریایی اصیل رو قلب ایران تشکیل میده و نژاد اریایی توی هند هم در اصل همون توی ایران خودمون بودن بعد رفتن اونجا 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

تازه یه عده تو کشورشون انگلیسی حرف میزنن و دانشگاه خوبا و موقعیت خوبا واسه اوناس روزنامه هاشون واسه ...

وای دقیقا میدونی ازین بدتر اینه فیلماشون که میبینم هندی و انگلیسی قاطی حرف میزنن😂😂😂😂واقعا خنده داره

ای عشق من کجایی سریع تر بیا به زندگیم خیلی مشتاقتم لعنتیه جذاب😂😂😂😌😌😌