2777
2789

من اصلا نه رنگ کردم نه ازدواج کردم نه بچه دارم که بگیم یه مدت میریزه و اوکی میشه. برعکس من خواهرم موهاش پره و تازه چندین بارم رنگ کرد. من خیلی غصه میخورم تموم زمین از موهام پره.رفتم آرایشگاه یه دختری اومد موهاش پر و بلند بعد آرایشگره اصلا به من نگاه نمیکرد همش موهای اون دخترو میگرفت به منم میگفت تو که اصلا مو نداری کارت زود تموم میشه دختره هم موهاشو چندقسمت کرده بودن واسه کراتین و اینا. هروقتم از آرایشگره سوال میکردم جوابم نمیداد حس میکردم بااین مو نباید میرفتم😔خوشبحالتون اگه موهاتون پره

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو پوست و مو مشاوره بگیر

میخوای هم کوتاه کن تا جون بگیره و پسرونه بزنید

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

مگه میخاسته بگیرتت که ظاهرت براش مهم باشه و بخواد تیکه بپرونه بهت؟

بیشتر دور اون دختر بوده چون کارش بیشتر طول کشیده

هرچند حق نداشته راجب موهات نظر بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عزیزم اون شعور نداشته شما به دل نگیر مجبور نیستی غصه نفهمی دیگران و داشته باشی والا مو چیز انچنان خاصی نیست که بگی تاثیر گذاری زیادی داشته باشه و همه زیباین 

والا رفیق من کچل کرده بازم خوشگله شما هم قطعا خانومی و خوشگلی پس مهم نیست

عزیزم اون شعور نداشته شما به دل نگیر مجبور نیستی غصه نفهمی دیگران و داشته باشی والا مو چیز انچنان خا ...

آخه موی پر قشنگه

آرزو به دل موندم😔

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

عزیزم میتونی موهات رو کوتاه کنی؟  

من تو بچگی نه مو داشتم نه مژه اما الان پر پر ده چون مامانم از بچگی مژه هام رو کوتاه میکرد و موهامم همیشه کوتاه بود کاملا پسرونه و از اونم کوتاه تر و الانم همینه تا ماهی من الان ماهی سه بار میرم ارایشگاه تا دوباره کوتاه بشه انقد زود بلند میشه

اگه دوست داری میتونی اینکارو بکنی و همزمان باهاش موهاتم تقویت کنی 

مگه میخاسته بگیرتت که ظاهرت براش مهم باشه و بخواد تیکه بپرونه بهت؟بیشتر دور اون دختر بوده چون کارش ب ...

می خواسته درسته نه میخاسته

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید