2777
2789

من صورتم گرده و پوستم گندمی (نه سفید هست نه سبزه)

۱۹ سالمه و پوستم خشکه و همش جوش میزنم و صورتم در منافذ باز و جای جوش هست 

چیا بزارم تو روتین پوستی ک پوستم روشن تر و سفت تر و جای جوش ها و منافذ کوچکتر بشه و مناسب سنم باشه 

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

دکتر برو روتین بنویسه

پوستت خراب نکن 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط برو پیش یه دکتر خوب 

همین موارد رو بگو 

دکتر فقط یه حق ویزیت اضافه تر میدی ولی دیگه آزمون و خطا نمی کنی و داروی مناسب می گیری

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بیشتر ببینید
عزیزم من در زمینه پوست و مو فعالیت میکنم

متخصص پوست و مو هستین

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

آخه نرفته همیشه همین خودم زدم به بی خیالی پوستم داغونههههه

پس اگه زیاد اذیت میشی برو متخصص پوست

تحقیق کن که عالی باشه و بقیه ازش نتیجه گرفته باشن

خیلیاشون گدای پولن فقط

من امتحان نکردم، اما با چشم دیدم یه بنده خدایی صورتش رو در سه نوبت زالو انداخته بود مثل آیینه شد

این رو دیدم و پیگیر کارش بودم

من خودم میترسم وگرنه امتحان میکردم

کرو آبرسان و ضد آفتاب فراموشت نشه

یه شویند ملایم بگیر مثل پوست خشک مورینگا و پوست حساس ویتالایر. اگه هزینه بیشتر داری گود مورنینگ کوزارکس عالیه شب صورتت رو بشور خوب 

تونر خیلی واجب نیست دلبخواهیه 

سرم آبرسان ایرانی رویوال خوبه ویتالایر هم بد نی. اما سرم آبرسان سنتلا و اینکلیست عالین که گرونن

بعد یه کرم آبرسان بگیر که ایرانی رویوال خوبه می‌دونم و مانسریک و خارجی آبرسان آنوا و سنتلا و کوزارکس 

بعدش یه مرطوب کننده بزن که آبرسان داخل پوستت قفل بشه 

مرطوب کننده فیکس دوکس ایرانی خوبه خارجی هم کوزارکس مدل هیلارونیک اسید و لوسیون پوست آنوا

ترمیم کننده خوب بگیر دو سه شب یه بار بزن مثل اون