2777
2789
عنوان

قهر باشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 38 پست
نبابا خونه مامانم نررفتم .بهش گفتم بزار من بشینم پشت ماشین .گفت بیخود و حودش نشست .

این بدترعل

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

من خودم ادم مغروریم ینی اصن منت کشی و اینا نمیکنم مجردم و سنم کمه 18 سالمه ولی فک میکنم ازدواج با را ...

مرسی از نظر قشنگت😍

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل قهرتون چیه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید
دلیل قهرتون چیه

بی جهت بی محلی میکرد 

بهش گفتم بزار من بشینم پشت فرمون گفت بیخوددد.خودش نشست

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اره .هرچن وقت یک بار اینجوری میشه

این اخلاق رو مردا دارن بعضیا زود ب زود اینجوری میشن مثلا ماهی ی بار دوبار بعضیا دیر ب دیر چندماه ی بار 

کلا روحیه اشون اینجوریه 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

بی جهت بی محلی میکرد بهش گفتم بزار من بشینم پشت فرمون گفت بیخوددد.خودش نشست

😐این شد دلیل 

خب حتما خطرناک بوده 

یا هنوز نابلدی 

یا ماشین قلق داره یا اعصابش خورد بوده یا یا یا

من بودم تولد نمیگرفتم ولی اگر بقیه روزاتون رو روال بوده تولدت براش مهمه به چیزای دیگه اهمیت میده برات میتونی این ی بار استثنا قائل شی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید