2777
2789
عنوان

جاریم با لباسای بد جلو همسرم میگرده و همسرم هم منو با اون مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 22856 بازدید | 457 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا من مشخصات جاریتو دارم همش میگم مطمئنم شوهرم سفید دوسداره کلن مردا لیاقت ندارن همیشه مرغ همسایه ...

همون واقعا 

جاریم خداییش خوشگله اما خب من زنم نه اون 

بخدا برادرشوهر دور جاریم میگرده و آنقدر چشم‌پاکه اصلا سرشو یالا نمیاره تو صورتم‌نگاه کنه

زیادی رو دادی که الان از سر تا پات داره ایراد مبگیره. همون اپل که یه ایراد ازت گرفت پوزخند میردی بهش و یه جوری برخورد میکردی که انگار «بروبابااااا من عاشق بدنمم» تو همون لپل متوقف میشد تا الان انقدر زبونش دراز نمیشد

همون واقعا جاریم خداییش خوشگله اما خب من زنم نه اون بخدا برادرشوهر دور جاریم میگرده و آنقدر چشم‌پاکه ...

چی بگم والا همه چی برعکسه برادر شوهرت چشم پاکه اونوقت زنش اینجوری میگرده  

شوهرت هم انسان نیست که ب ناموس برادرش هم چشم داره 

هرچند بی حیایی از جاریته اخه با ساپورت و تیشرت !

حداقل لباس بلند تر بپوشه 

کاربری سوم  
چی بگم والا همه چی برعکسه برادر شوهرت چشم پاکه اونوقت زنش اینجوری میگرده شوهرت هم انسان نیست که ب ن ...

خب برادرشوهر چشم‌پاکه که جلوی داداشش به پوشش زنش حساس نیست 

البته دیگه ساپورت زیاده روی

همش از سایزش میگه همش میگه من رژیم میگیرم من مانکنم راحت لباس گیرم میاد

جاریت اتفاقا حسود توعه 

از خودت پیش شوهرت تعریف کت اعتماد ب نفس داشته باش

اصلاااااا حساسیت نشون نده اگه هم شوهرت تخریبت کرد نترس بگو خر چه داند قیمت نقل و نبات.‌‌‌..

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید
خب برادرشوهر چشم‌پاکه که جلوی داداشش به پوشش زنش حساس نیست البته دیگه ساپورت زیاده روی

موندم ب طرز فکر و راهنمایی بعضی خانمها اینجا ساپورت و تی شرت ی تیپ کاملا زننده هست چ تو خونه چ بیرون چ محجبه باشی چ نباشی 

ارزش قائل باشید برای خودتون

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید
خب برادرشوهر چشم‌پاکه که جلوی داداشش به پوشش زنش حساس نیست البته دیگه ساپورت زیاده روی

ولی من طرز تفکرم اینه مردی که زیادی نسبت به زنش بی اهمیته و اصلا بهش گیر نمیده (درصورتی که مثل جاری شما بدلباس باشه) یا دوسش نداره یا زنش براش مهم نیست اصلا

کاربری سوم