2777
2789
غرورشو نشکوندم هرگز ولی اون میگفت همش دعوا داریم

پس با هم تفاهم نداشتین 

حالا ی مدت از اکانت هات استفاده نکن ی سیمکارت جدید ک کسی شماره اشو نداشته باشه بذار رو گوشیت و آخرین بازدیدها تو بذار باز ی دو هفته رو اکانت اصلیت نباش...

چجوری بگم کلا باید همه احتمالات رو در نظر بگیری بعضیا ی مدت از رابطه بگذره دیگه باهاش کنار میاند و قید طرفو میزنن بعضیام برمیگردن مثلا اکس خودم بعد از تقریبا ی سال برگشت

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس با هم تفاهم نداشتین حالا ی مدت از اکانت هات استفاده نکن ی سیمکارت جدید ک کسی شماره اشو نداشته باش ...

خب این کنار نیومد 

قسم خورد ب جون مامانش ک انبلاکت نمیکنم

شمارمو حذف کرد از همه جا بلاکم کرد

اومد تدریجی انبلاک کرد 

اول اینستامو ی دو هفته ک گذشت تلگراممو 

سه روز بعدش وانساپمو 

مشخص بود چکم میکنه 

نمیدونم دیگ چرا رکود کرده

تفاهم داشتیم ولی شرایط خوبی نداشتیم متاسفانه

خب این کنار نیومد قسم خورد ب جون مامانش ک انبلاکت نمیکنمشمارمو حذف کرد از همه جا بلاکم کرداومد تدریج ...

قسم و بلاک و آنبلاک چیز مهمی نیس طرف دلش تنگ شد کنجکاو شد آنبلاک کرد احتمالا میخواست بیاد سمتت منتهی غرورش یا دعواهاتون یا هر چیز دیگه ای مانع شد

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

قسم و بلاک و آنبلاک چیز مهمی نیس طرف دلش تنگ شد کنجکاو شد آنبلاک کرد احتمالا میخواست بیاد سمتت منتهی ...

کنجکاوی براش درست نیست بکار ببریم 

چون خیلی راحت میتونست چک کنه و من نفهمم 

ولی خب هنوز ب دیدن ادامه میده اگ نمیخواست خب نمیدید باز بلاک میکرد اصن شمارمو حذف میکرد چرا باید باز ببینه؟؟

کنجکاوی براش درست نیست بکار ببریم چون خیلی راحت میتونست چک کنه و من نفهمم ولی خب هنوز ب دیدن ادامه م ...

ممکنه دلش بخوادت و تنگه اما ی سری مشکلات مانعس 

بعدم از طریق خواهر و دوست و آشنا هیییچ پسری پیگیر نمیشه 

ممکنه دلش بخوادت و تنگه اما ی سری مشکلات مانعس بعدم از طریق خواهر و دوست و آشنا هیییچ پسری پیگیر نمی ...

چرا اون با خواهرش خیلی صمیمی بود معمولا پیگیر میشد وقتایی ک قهر میکردیم

چرا اون با خواهرش خیلی صمیمی بود معمولا پیگیر میشد وقتایی ک قهر میکردیم

ببین اگ عاشقت بود برمی‌گشت 

تو دنبال ی حرف خصوصی هستی ک جوابش فقط توو فکر اون پسره اس اینجا هر کی ی نظر متفاوت داره و نمیتونی ب یقین برسی 

کسی ک استوریاتو نگاه میکنه و حرفی نمیزنه با ی غریبه ک شماره اتو داره و از سر کنجکاوی فقط نگاه میکنه چ فرقی داره؟؟