2777
2789

این پسر بهت برنمیگرده اگ برگرده هم بعد از ی سال برمیگرده چون با ذهنش بازی نکردی 

البته با تموم وجود دعا میکنم بهت برگرده چون خیلی عاشقشی

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میزارم استوری هامو ببسنه بسوزه من بهترین گزینه بودم براش بهتریننننننن گزینه

پسرا این دیدگاه رو ندارن نمیگه این بهترین گزینه بود برام 

چون بلاخره معیار و ملاک های خاص خودشو داشته اگ کات بدی داشتین ک بخاطر محدود کردنش بوده بهت برنمیگرده

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

ینی چی با ذهنش بازی نکردم؟!

یعنی میتونستی غیب شی جایی آنلاین نشی 

استوری نذاری اما شما چیکار کردی همش استوری گذاشتی(طبق حرفای خودتون) 

ب جای اینکه دلتنگش کنین مدام جلو چشمش بودین

یعنی میتونستی غیب شی جایی آنلاین نشی استوری نذاری اما شما چیکار کردی همش استوری گذاشتی(طبق حرفای خود ...

چرا بایا اینکارو کردم 

من هفته ای یکی دوتا استوری میداشتم 

ی مدت عیب شدم واتساپ بازدیدمو گذاشتم ببینه ده روز نیومدم واتساپ دیگ باید چیکار میکردم 

چن روز پیشم بعد از بیست روز ی استوری کذاشتم

دوس داشتنش زیبایی شغل موقعیت هر چیزی ک بگی

اخلاقت چی؟

این حجم از دوستداشتن وابستگی شدید ک طرف بگه از این همه وابستگی ب درجه آویزونی و خفگی رسیدم چی؟

اخلاقت چی؟این حجم از دوستداشتن وابستگی شدید ک طرف بگه از این همه وابستگی ب درجه آویزونی و خفگی رسیدم ...

همیشه اینطوری نبودم 

اواخرش بهش وابسته شدم 

همیشه اون میوفتاد دنبالم 

این بار میخواستم برم ی شهر دیگ ی چن ماهی دیوونه شده بودم

قبلا هم این سوالو پرسیدی عزیز اینقد ک اینجا میپرسی خب برو از خودش بپرس دقیققققققق منظورو بگه بت. ب فرض مثال بت پی ام بده و برگرده دوباره میخوای باهاش اوکی شی؟ ادم چیزی ک ی بار بالا اورده رو دوباره نمیخوره ب همچین ادمایی برنگرد این ک چکت میکنه دلیل بر این نیس میخواد برگرده بت ما نمیدونیم تو مغزش چیه

ب عنم

همیشه اینطوری نبودم اواخرش بهش وابسته شدم همیشه اون میوفتاد دنبالم این بار میخواستم برم ی شهر دیگ ی ...

خب الانم ب خودت بیا 

ببین اگ آدم مغروری بوده و غرورشو با حرفات شکوندی برگشتش ی مقدار سخته

اگ خیلی بهش وابسته بودی ی مدت بگذره برمیگرده 

اما باید بستگی داره آرامشی ک اون میخواست کنار تو داشت یا ن این خیلی مهمه