2777
2789
عنوان

چرا خانواده پارتنرم انقدر بی فکرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 85 پست

از همین حالا داری اینطوری بهشون توهین میکن ومیگی بی فکر واینا.

خدا به دادشون برسه با این خواستگاری رفتن وعروس بردن😐.

مگه اونا مسئول خریدطلاهستن؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔

شمااگه خیلی به اون آقاعلاقه داری ،بااین گرونی بگوطلا درحدحلقه یایک گرن بند بگیر.یاکلا نگیر چندماه دیگه بخر.

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اکثر کسایی که باعشق فقط جلو رفتن فکر نکردن باهاشون حرف میزنم میگن زندگی واقعی خیلی فرق داره

اره واقعا خیلی فرق داره. تازه اگه پسره بعدا تو زرد در نیاد و اخلاقش عوض نشه بازم تحمل فشارای زندگی سخته و اصلا با چیزی تو ذهن میگذره یکی نیس. 

اره واقعا خیلی فرق داره. تازه اگه پسره بعدا تو زرد در نیاد و اخلاقش عوض نشه بازم تحمل فشارای زندگی س ...

اخه خونه و ماشین داره و حقوق بگیره ندار نیست خود پسره بخاطر قسطای خونه ای که گرفته دستش به شدت خالی شده برای خرید   طلا

۲۲سال

از همین حالا داری اینطوری بهشون توهین میکن ومیگی بی فکر واینا.خدا به دادشون برسه با این خواستگاری رف ...

خانواده دخترم یه انتظاراتی از داماد دارن دیگه تا کی با یه حلقه ساده یا چند تیکه طلای کم وزن سر کنه؟ آبروی ادم جلو خانوادش میره 

اخه خونه و ماشین داره و حقوق بگیره ندار نیست خود پسره بخاطر قسطای خونه ای که گرفته دستش به شدت خالی ...

فقط بحث مالیش نیس. همین اختلافات با خانواده ها و تفاوتای فرهنگی ریز خودش یه عالمه چالش داره. 

فقط بحث مالیش نیس. همین اختلافات با خانواده ها و تفاوتای فرهنگی ریز خودش یه عالمه چالش داره.

خود پسره گفت ببینم با خانوادم ابت تو یه جوب نمیره رفت امدو باهاشون گنسل میکنم 

۲۲سال

خانواده دخترم یه انتظاراتی از داماد دارن دیگه تا کی با یه حلقه ساده یا چند تیکه طلای کم وزن سر کنه؟ ...

عزیزم اگر پسر به دروغ میگفت دارم بعد نده بله حق باشماست اما از اول داره میبینه نداره اون موقع دختر مقصره‌.

همه اولش از این حرفا میزنن ولی در واقعیت عملی نمیشه 😅 زیاد به حرفاش دل نبند.

من ی دوستی داشتم خیلی جالب بود میگفت پسرها هرچی از شرایط مالیشون گفتن شما تقسیم بر ۵ کن پسرا زیاد حرف میزنن البته در مورد مسائل مالی گفت

من ی دوستی داشتم خیلی جالب بود میگفت پسرها هرچی از شرایط مالیشون گفتن شما تقسیم بر ۵ کن پسرا زیاد حر ...

من شرایط مالی نامزدمو تقسیم بر پنج کنم صفر مطلق میشه 😂😭 ولی راس میگه تو همه موارد همینه باید حرفاشونو تقسیم بر پنج کنی تا برسی به واقعیتی که قراره بهش عمل کنن.

نامزدم تو دورانی که دوست بودیم همش میگفت از رفت امد با فامیلاش بدش میاد عمرا بزاره من برم خونه هاشون و رفت امد کنم فلان. الان که میریم خونه هاشون عید دیدنی میگم پس چیشد اون حرفا؟ میگه حالا سالی یه باره دیگه عیب نداره 😂😭