2777
2789
عنوان

چرا خانواده پارتنرم انقدر بی فکرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 85 پست
سلام عزیزم دوتا تاپیک دارم میشه گزارش بزنی بترکه؟

زدم عزیزم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بهتر ندن فردا هم دیگه منت نمیزارن .شما هم اندازه پول نامزدت خرید کن و مراسم بگیر

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما دهک هشتیم و مستاجریم و شوهرم هم کارگره و فقط یه پراید به ناممونه

به خاطر پولی که بابت رهن به صاحبحونه پرداخت کردیم دهکمون بالا رفته 

پس وضع مالی خانواده اش رو از رو دهک نمیشه محاسبه کرد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اینام اینجورین والا بی فکرا

اینها نهایتا کمک نمیکنن اونا یچیزیم از بچشون تیغ میزنن😑😂

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

درستش اینه شما به قدرت مالی پارتنرت اتکا کنی نه دهک خانواده اش !  کسی که میخواد ازدواج کنه یعنی فکر همه چی رو کرده که بزرگترینش همین بخش مالی هست ، از اون گذشته حالا بزار بیان خواستگاری شاید کمک کردن که اگه نکنن هم نباید ناراحت بشی و به امید پول خانواده اش جواب بله بدی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پسری که شاغله باید پس انداز داشته باشه و از خانواده توقعی نداشته باشه.شما هم بزار بیاد خواستگاری بعد حرص خانواده رو بخور. الان واقعا با این هزینه ها دختر خانم هم توقع هزینه های آنچنانی از پسر نباید داشته باشه.زندگی مشترک یعنی باهم بسازینش نه روی جیب بقیه حساب کنید

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
منظور میگم وضعشون خوبه اونو گفتم متوجه بشین درامدم دارن ولی خب انگار ن انگار

پدر و مادر وظیفه ای در قبال ازدواج فرزندشون ندارن قرارنیست تا ابد خرج فرزندشون بدن الان پول طلا بدن بعدا توقع داری پول خونه یا اجاره خونه بدن ،خرج خونه بدن ،نمیتونه مهیا کنه این ازدواج غلطه