2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین این خیانت به همسرم حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4304 بازدید | 202 پست
خیلی ممنون نه نمیتونم سر این مسئله جدا بشم ک حساسه و .. ایشون از هیچ جهتی بد نیستن من راضیم ولی یکم ...

خواهش میکنم 

پس روی زندگی خودت سرمایه گذاری کن 

اینم بگم کسی حق نداره رو کسی دست بلند کنه

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
اره ترسش از ایناس از ظاهرم از سنم از آینده و..

ببین همسر من خیانت میکرد چت میکرد با زنای دیگه من میدیدم پاک میکرد اما تو روم هاشا میکرد و بهم میگفت تو بیماری تو شکاکی تاجایی ک دیگه داشت کاری میکرد خودم به خودم شک کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب شوهرت تحصیلاتش چیه؟ تو شهر کوچیک زندگی میکنید؟ گاهی محیط کار و محل زندگی باعث میشه مردا زیاد حساس ...

شغلش آزاده 

تقریبا اره خانواده هامونم حساسن بی دلیل نیس

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

ب نظرت با این شوهر میتونم عکس خودمو بزارم😅

تاپیک های قبلیت را گذرا  دیدم خودتم ب شوهرت شک داری. اگر دیدی بیخیال این قضیه نشد یه چی پیدا کن بپری ب خودش ب خودش گیر بدی تا ب غلط کردن بیافته😂😂

هر چی گفت سکوت کن

کشش نده

اصلأ عذرخواهی نکن

سریع یه سوال مطرح کن بحثو عوض کن

اگر زری زد. بتوپ بهش

بگو اینقدر اذیتم کردی بی محلی کردی اعصابمو خورد کردی....که عقل خودم هم پرید، نفهمیدم چی فرستادم ، یا اینقدر محبت ندیدم یه لحظه خواستم مورد توجه کس دیگه قرار بگیرم

این تقصیر توئه ، چرا بهم کم محبتی می کنی ، چرا.....

بعدشم بگو شاید کارما بوده ، تو یه غلطی کردی ، نگاه بد به زن مردم داشتی که یکی اتفاقی می یاد به من پیام میده 👿🙃🥴

از هیچی نترس 

هیچ غلطی نمی کنه 

اتوپ رو بنداز زمینش ، دست پیش رو بگیر 

بهترین دفاع ، همیشه حمله است 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
بیشتر ببینید
تاپیک های قبلیت را گذرا دیدم خودتم ب شوهرت شک داری. اگر دیدی بیخیال این قضیه نشد یه چی پیدا کن بپری ...

بعد اون تاپیکا سعی کردم ی کم عوض بشم و حساسیتمو کم کنم

خودش چیزی نداره💔

مثلا دیدم تو تاپیک هات ک شوهرت ب یه خانمی گفته قربونت بحث همون بکش وسط بگو اگر قلب گذاشتن ک یه شکلکه و دستم خورده مشکل داره قربون صدقه رفتن تو چی مشکل نداره ک ب زن دیگه میگی قربوتت 

مثلا دیدم تو تاپیک هات ک شوهرت ب یه خانمی گفته قربونت بحث همون بکش وسط بگو اگر قلب گذاشتن ک یه شکلکه ...

بیاد ببینم چی میشه چی میگه💔

بیاد ببینم چی میشه چی میگه💔

اگر هیچی نگفت سکوت کن اگر کشش داد حق ب جانب باش بگو از کجا معلوم خودت نخواستی امتحانم کنی فکر کردم اصلا خودتی والا یه همجین چیزایی توپ بنداز تو زمین او گریه زاری نکن د نزار ذست روت بلند کنه عادت میکنه محکم باش