2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین این خیانت به همسرم حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4319 بازدید | 202 پست
ممنون دعام کن خواهر😭

حتما عزیزم غصه نخور ببین اعتماد ب نفس داشته باش زود کوتاه نیا بگو اره من مقصرم من فلانم غلط کردم دست پیش بگیر یکم مردا کافیه التماسشون کنی پررو میشن فکر میکنن حق باهاشونه. بعدشم چ معنی میده دست روت بلند کنه اوضاع ک اروم شد بخاطر این باهاش برخورد کن 

الانم پاشو ب خودت برس و یه ناهار خوب درست کن براش و از فاز غصه و التماس و طلب بخشش بیا بیرون او به خ ...

من می‌شناسمش با اینجور چیزا آروم نمیشه اصلا غذا و ب خودم رسیدن 

ناهارم می‌دونم نمیاد می‌ره بیرون خدا کنه ب کسی نگه خیلی حساسه خیلی 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون خواهر 😭یعنی بازم مثل قبل میشه؟نمی‌دونم امروز میاد خونه یا نه خیلی عصبی بود خیلی

حق داره 

زمان میخواد پاپیچش نکن ب مرور زمان درست میشه اعتمادش جلب میشه ولی خب تو هم باید تکرار نکنی ، ازش معذرت خواهی کن یکبار و حرف بزن و بگو متوجه اشتباهت شدی و قصد بدی نداشتی ولی اشتباه بوده

و دیگه با کسی چت نکن حالا دوستان گفتن تلگرام پاک کن 

نمیدونم چرا حس میکنم چت کردن تو هم بی غرض نبوده و ... ولی خب قضاوت کار خداست سعی کن رابطه خودت و شوهرت رو درست کنی اگه هم ازش ناراضی هستید از شکاکی و... جدا شو واقعاولی با افراد دیگه چت نکن

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
دقیقا ب خاطر اینم زیاد می‌ترسه فک می‌کنه سنش بره بالا هی بهش خیانت میکنم

اگر اینطوره نباید باهات ازدواج میکرد من همیشه ب شوهرم میگم میخواستی بری یکی همسن خودت بگیری جون من از نظر زیبایی خیلی سر تر هستم 

آقا هستم این کجاش خیانته اخه . چه شوهر حساسی داری

آدما فرق میکنن همه یکی نیستن ک 

اشتباه از من بوده فقط نمی‌دونم چیکار کنم ببخشتم

حتما عزیزم غصه نخور ببین اعتماد ب نفس داشته باش زود کوتاه نیا بگو اره من مقصرم من فلانم غلط کردم دست ...

وای کاش کنارم بودی خواهر نمیتونم خودمو ببخشم اون باهام خوب بود کرم از من بود خدا مرگمممم بده 😭 

می‌دونم نمی‌بخشهه

آدما فرق میکنن همه یکی نیستن ک اشتباه از من بوده فقط نمی‌دونم چیکار کنم ببخشتم

حرفت درسته همه مثل هم نیستن و 80 درصد مردا رو این مسائل حساسن اما بعضی ها بروز نمیدن بعضی ها ب شدت واکنش میدن. همسر من شکاک نیست حتی براش تعریف کنم گوش میده اما میدونم بدش میاد 

وای کاش کنارم بودی خواهر نمیتونم خودمو ببخشم اون باهام خوب بود کرم از من بود خدا مرگمممم بده 😭 می‌د ...

خب ببین اول باید خودت خودتو ببخشی وگرنه چطور توقع داری اون ببخشتت. حالتو میفهمم خطا کردی بچگی کردی هرکسی ممکنه خطا کنه حالا چیز خاصی هم نبوده بهش بگو توباید کاری کنی ک اگر مشکلی داشتم بتونم بیام برات بگم نه که کاری کنی ازت فرار کنم ب شوهرت بگو ما باید مثل دوتا دوست باشیم برای هم 

حق داره زمان میخواد پاپیچش نکن ب مرور زمان درست میشه اعتمادش جلب میشه ولی خب تو هم باید تکرار نکنی ، ...

خیلی ممنون 

نه نمیتونم سر این مسئله جدا بشم ک حساسه و .. ایشون از هیچ جهتی بد نیستن من راضیم ولی یکم حساسه ک با اونم کنار اومدم فقط خدا کنه ببخشه درست بشه

اگر اینطوره نباید باهات ازدواج میکرد من همیشه ب شوهرم میگم میخواستی بری یکی همسن خودت بگیری جون من ا ...

اره ترسش از ایناس از ظاهرم از سنم از آینده و..

وای کاش کنارم بودی خواهر نمیتونم خودمو ببخشم اون باهام خوب بود کرم از من بود خدا مرگمممم بده 😭 می‌د ...

بگو میخواستم برات بگم اگر نمیومدی بالا سرم خودم بهت توضیح میدادم چون هیچ چیز خاصی نبود بگو حتی اگر دیدی میتونستی صبر کنی واست بگم اگر مخفیش میکردم بعد اینکارا رو میکردی بگو درضمن تو حق نداری دست رو من بلند کنی حتی اگر اشتباهم کرده باشم میتونیم باهم حرف بزنیم و بگی کارم اشتباه بوده 

آدما فرق میکنن همه یکی نیستن ک اشتباه از من بوده فقط نمی‌دونم چیکار کنم ببخشتم

بله آدما با هم فرق میکنن.  شما هم اشتباه کردی ولی نه درحدی که کتکت بزنه و بهت انگ بزنه . من آقا هستم دلیلی به اینهمه تندی نمیبینم . انشالله خدا آرومش کنه . شما هم صبر کن درست میشه 

بگو میخواستم برات بگم اگر نمیومدی بالا سرم خودم بهت توضیح میدادم چون هیچ چیز خاصی نبود بگو حتی اگر د ...

سر این چیزا حرف ب گوشش نمیره ک😭