2777
2789

اول باید رفت پیش روانشناس . چون اغلب مشکلات محیطی و رفتاریه باید کمکمون کنه با این مشکلات چطوری رفتار کنیم.

اگر رفتی پیش روانپزشک بدون دارو بیرون نمیایی. بدون اینکه تو مشکلاتت تغییری کنه یک سری قرص می خوری که علائم ندی. مثلا دل درد داری همش بروفن بخوری. چی میشه؟

اول باید رفت روانشناس خوب.اگر اون نظرش بود تحت نظرش باید رفت پیش روانپزشک .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا صحیح اش اینه که جهت درمان اون مشکل به خود متخصصش مراجعه کرد درسته مراجعه به دوتا روانشناس جهت پیشنهاد های اختلال اظطراب حواسی و اعصاب وروان طی تکنیک هاشون برسی میکنند ولی متاسفانه خیلی ها اصلا رجوع ندارن بیشترین علاقه به خود درمانی دارن ها دارن متأسفانه خود درمانی کردن بدتر از نرفتن به پزشک هست چون مراجعه به متخصص پزشک  یک دوره قرص نسخه اش استفاده کنند به نتیجه سی درصدی نرسیدن باید اون شخص آگاهی داشته باشه که به پزشک دیگه مراجعه وذکر نسخه پزشک قبلی داشته باشه که متوجه بشه اون پزشک این نسخه استفاده داشتن ،کلا پیگیری حضوری نتیجه داده

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
کلا صحیح اش اینه که جهت درمان اون مشکل به خود متخصصش مراجعه کرد درسته مراجعه به دوتا روانشناس جهت پی ...

نکته همینه که تباید اول بری پیش متخصص اول باید بری عمومی چون یک متخصص با پیش فرض تخصص خودش کار می کنه. عمومی کلی همه چی  را چک آپ می کنه. روانشناس و روانپزشکم هم یکمی اینطوریه. البته نه دقیقا.

وقتی کسی سکته میکنه نمیگن اول باید بری پیش پزشک عمومی دیگه باید پاشه مستقیم بره متخصص یا متخصص بیاد تو بیمارستان بالاسرش

حالا کسی که افکار خودکشی داره یا علائم مشخص و معین دوقطبی و توهم و اینا داره کارش از روانشناس گذشته مستقیم باید بره روانپزشک

نکته همینه که تباید اول بری پیش متخصص اول باید بری عمومی چون یک متخصص با پیش فرض تخصص خودش کار می کن ...

نرفتن ها خود درمانی ها افتصاح آسیب هاش داشته بله حرفتون درسته کسی هم پیگیر مراجعه به پزشک داره باید آگاهی هاش برسه از نسخه ودارو دکترش نتیجه برسه اگه ترسید باید بیشترپیگیر تحقیق هاش برسه 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
وقتی کسی سکته میکنه نمیگن اول باید بری پیش پزشک عمومی دیگه باید پاشه مستقیم بره متخصص یا متخصص بیاد ...

کسی که سکته می کنه اول میره اورژانس پزشک عمومی چک آپ ها را می نویسه بعد میبرنش پیش متخصص مربوطه.

کسی افکار خودکشی شدید داشته باشه باید زنگ بزنید ۱۲۳ اونجام روانشناس میاد کمکش. اعلائم مشخص دوقطبی را کی تشخیص میده؟

کسی که سکته می کنه اول میره اورژانس پزشک عمومی چک آپ ها را می نویسه بعد میبرنش پیش متخصص مربوطه.کسی ...

من تو محیط های کلینیک روانشناسی و روانپزشکی زیاد بودم 

کلا روانشناسا خیلی پافشاری میکنن کسی که دارو لازم داره رو نخوان بفرستن پیش روانپزشک وقتی میبینم خیلی حرص میخورم 

ولی روانپزشکا تکلیف رو همون اول مشخص میکنن مثلا میگن شما در کنار دارو به مشاوره با روانشناس هم احتیاج داری 

به منم که جفتشون هم روانشناس هم روانپزشک گفتن به مشاوره نیاز نداری  مشکلت فقط با دارو حل میشه

می تونی بگی مشکلت چیه؟

دقیق بهم نگفتن

دوره های مختلف هم علائمم فرق میکنه 

ولی یکیش افسردگی اساسی هست یه نمه وسواس فکری دارم از خونه نمیرم بیرون حوصله مردمو ندارم زیاد در مورد یه موضوعی فکر میکنم ادم حساس و زودرنجی هستم 

داروهامم کلومیپرامین هست و سیتالوپرام

اوایل دهه نود هم که میرفتم دکتر سیتالوپرام میداد در کنارش داروهای دیگه هم میداد واسه کمک به خواب

تو خانوادمم هم بایپولار هست خودم اولین بار رفتم به دکتر گفتم حس میکنم دوقطبی هستم ظاهرا که گفت نه تو نیستی.

دقیق بهم نگفتندوره های مختلف هم علائمم فرق میکنه ولی یکیش افسردگی اساسی هست یه نمه وسواس فکری دارم ا ...

الان نسبت به قبل از استفاده از دارو بهتری؟

تا حالا شده مسافرتی جایی باشی یادت بره دارو بخوری؟

الان نسبت به قبل از استفاده از دارو بهتری؟تا حالا شده مسافرتی جایی باشی یادت بره دارو بخوری؟

اره خیلی بهترم

نه داروهامو همیشه سرساعت میخورم نشده یادم بره 

جوری بود که اصلا تلفنامو جواب نمیدادم با همه قطع رابطه بودم و از خونه بیرون نمیرفتم و ولی دارو خوردم قشنگ تاثیرشو دیدم 

این سری یهو کرونا و تو خونه موندنه و یه سری عوامل دست به دست هم دادن یهو حالم بد شد از دو سه سال پیش الان دو ساله دارو میخورم بهترم

دکتر بهت گفته تا کی باید مصرف کنی؟

فعلا در موردش صحبت نکردیم 

چون 402 که تقریبا تازه دارو شروع شده بود پدرم فوت شد و یهو دوباره بهم ریختم 

403 هم خیلی حالم بد شده بود و اعصابم بهم ریخته بود و خوابم بهم ریخته بود و یه عالم علائم داشتم و پزشکا متوجه نمیشدن چیه و اخر معلوم شد فقر اهن شدید داشتم و قرص اهن که از بهمن خوردم حالم بهتر شد و بعد یه حالتایی جدیدا تو خواب پیدا کردم که پزشکا میگن پنیک هست ولی روانپزشک گفت فعلا به خاطر فقراهنت صبر میکنم شاید اون باعث شده حالت بد بشه و اگه خوب نشد باید برای پنیک هم بهت دارو بدم 

ولی اگه مشکلی پیش نیاد تا اخر امسال دیگه بهش میگم سال دیگه داروهارو کم و قطع کنه 

دهه نود هم چهار سال سیتالوپرام که خوردم و دیگه خودم نصف کردم و به دکتر گفتم نمیخوام بخورم و دکترمم کم کم کم کرد و بعد قطع کرد