2777
2789

همه جا تعطیله 

هفته ۱۹ هستم نتونستم برای تعیین جنسیت و سونوی آنومالی برم

و چون تازه بین دوتا شهر دور اسباب کشی کردم هنوز اینجا متخصص زنان خوب پیدا نکردم

ولی گفتم حالا فرقی نداره فعلا برم یه جایی چکاپ بشم و سونوهای واجبمو بدم تا بعد اما متأسفانه از اول فروردین همه جا تعطیل بوده و تا ۱۶ ام هم هیچ سایتی نوبت نمیده 

امار بگیر خودت از درو همسایه کسی ببین ادرس سونو داره ببینی حضوری هستن یا ن ..برو واجبه ..راستی میتونی بری بیمارستان شهرتون پشت گوش ننداز

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انشالله چیزی نباشهولی نباید سهل انگاری کنی واجبه این سونوهابعدش خودت راحت میشی

خودم خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم

ولی هر چی سرچ کردم تعطیل بود

حضوری میرم بیمارستان ها ببینم چی میشه

برو شهر دیگه اما حتماااااا برو 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید
من شیرازم یعنی کجا برم؟🤪

چه جالب که شیراز همه جا تعطیله بیشتر پیگیری کن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید
من شیرازم یعنی کجا برم؟🤪

تو شهرک گلستان دکتر سلطانی تو اسفند که مامانم رفته بود گفته بود عید جایی نمیره همش مریض داره حالا نمیدونم از ۵ فروردین به بعد تو مطبش هست یا فقط بیمارستان منظورش بود 

برای زایمان و بارداری مامانم پیشش نرفته بود ولی مریضاش راضی بودن ازش ولی یکی دیگه هم تو گلستان همون نزدیک مطب سلطانی بود اسمش محبوبه کاظمی مطب اون خیلی شلوغ تر بود نمیدونم کروم بهتره

ببین کدوم بازن 

اگه تو گوگل شماره سلطانی و کاظمی نبود بگو بفرستم 

تو شهرک گلستان دکتر سلطانی تو اسفند که مامانم رفته بود گفته بود عید جایی نمیره همش مریض داره حالا نم ...

مرسی قشنگم حتما

حالا پیگیری کردم از دکتری که قبلا پیشش رفتم گفت اشکال نداره اگه همون ۱۶_۱۷ ام بری

اگه نتونستم پیدا کنم دیگه همون هفته ی بعد می رم