2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نوجوون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 108 پست
دختر منم 12 سالشه خودش از ژیلت استفاده میکه نیازی نیست چیزی بگی در مورد شب ادراری میتنونید یه زیر ان ...

این مشکل از بچگیشه وقتی مادرش زنده هم بود شب ادراری داشت. تحت نظر مشاوره از فوت مادرش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم تا ۱۲ سالگی شب ادراری داشتم و خود به خود خوب شدم مامانم کلی دکتر میبردم ولی خوب دوره ای هست که میگذره البته مامانمم میگه تا ۱۵ سالگی شب ادراری داشتم میگه اون موقع ازدواجم کرده بودم من دقیقا نمیدونم اون اختلالی که ازش اسم بردی چیه شاید براش درمان دارویی بگیره خوب بشه در کل دوره ای هست بگذره خوب میشه برایه موهایه زائدش هم لطفا از ژیلت استفاده نکنید ناحیه تناسلیش با زیربغلش هم بیش از اندازه مویه زائد درمیاره هم اینکه به مرور زمان سیاه میشه  آموزشش بدید از پودر مو‌بر استفاده کنه من خودم همش میگم چرا مامانم آموزشم نداد که از ژیلت استفاده نکنم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
این مشکل از بچگیشه وقتی مادرش زنده هم بود شب ادراری داشت. تحت نظر مشاوره از فوت مادرش

ورزش کگل تاثیر نداره ؟همون که به کمر میخوان لگن رو میبرن بالا منقبض میکنن

چقدر خوبه به فکرشی عزیزم 

بهت گفتم مامانم همیشه زیر انداز می نداخت بزرگش نکن مسخرش نکنین  منکه تو خواب راه میرفتم استرس میگرفتم برم جایی خجالت میکشیدم یه دفعه خوب شدم عادی باهاش رفتار کنین

برای موهای زائد ببریدش لیزر که راحت بشه

اونم مشخصه مشکل روحی داره ربطی به خوردن مایعات نداره سعی کنید ببریدش پیش تراپیست هم برای شب ادراریش هم برای فوت مادرش

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
ورزش کگل تاثیر نداره ؟همون که به کمر میخوان لگن رو میبرن بالا منقبض میکننچقدر خوبه به فکرشی عزیزم به ...

نه ببین اصلا جلوش از شب ادراری حرف نمیزنیم یا تندی نمیکنیم فقط قبل خواب ازش خواهش میکنیم هرشب ک صداش میزنیم همکاری کنه و بیدارشه. کگل هم راستش تاحالا انجام ندادیم

برای موهای زائد ببریدش لیزر که راحت بشهاونم مشخصه مشکل روحی داره ربطی به خوردن مایعات نداره سعی کنید ...

عزیزم لیزر اینجا گفتن خیلی زوده . تراپیستم از روز فوت مادرش هرهفته میبریم. شب ادراریش از بچگیش تا حالا بوده ربطی ب فوت مادرش نداره

بله از تولدش اضطراب و اختلال و... داشت ی نوع بیش فعالی

سلام عزیز

احتمالا بدنش دچار سردیه‌و با روغن گرم شکمش ماساژ داده بشه 

پیش حکیم طب سنتی مطمئن برید کامل راهنمایی میکنه من دقیق اطلاع ندارم 

برای موهای زائد هم نوره اصل عالیه 

هم مزاجو تنطیم میکنه هم به مرور تیرگی و تراکم مو رو کم میکنه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
بیشتر ببینید