2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نوجوون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 108 پست
من مادر نیستم اگه میشه کاری نکنید خجالت بکشه بابت این موضوع و تبدیل بشه به یکی از خلا های روحیش

نه بااینکه خیلی اذیت میشیم و من از استرس اینکه جیش نکنه وقتایی ک پیشمه یا سفر میبرم خداشاهده تا صبح نمی‌خوابم ولی چون دست خودش نیست دعواش نمی‌کنیم ولی خب همه خسته شدیم

بچه ۱۲ساله زود نیست برای اینکه درمورد موهای زائدش حرف بزنی باهاش؟دچار بلوغ زودرس میشه درمورد شب ادرا ...

بلوغ زود رس چیه سن دوازده سالگی نصف بلوغ رفته

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط مالیش رو دارید لیزر ندارید ژیلت 

دمتون هم گرم گرم

احتمالا استرسیه شب ادرایش یجوری باید تمرکز ذهنتی خودش باید از رو ادرار برداشته شه و بی اهمیت جلوه داده شه و این کار خیلی باعث تمرکز ذهنیت نشه ک ناخودآگاه بگه نکنم نکنم و آخر اتفاق میوفته ، محیط خوب احتمالا خیلی تاثیر گذاره ، ی مشاوره دیگه هم بفرتسیدش

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
از سر خوشی ادرار میکنه؟ خب طفلی یه مشکلی داره دیگه

اخه ندیدم تو خواب نوجوان و بزرگسال ….!!! گفتم شاید آموزش ندیده در کودکی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
دختر ۱۲ ساله قدیم شوهر میکرد حالا تو خواب ادرار میکنه !!!!

چه ربطی به قدیم‌وجدید داره من خواهرم تاچهارده سالگی این مشکل رو داشت همه جورپکتری هم بردیم خودش خودبه‌خود قطع شد خداروشکر چون بعضی ازبچه ها مثانه شون دیرتر تکامل پیدا می کنه

استرس داره .یکم صبوری کنید خوب میشه . اگر مشکل Adhdداره به خاطر اونم هست که اونم باز بحث استرس و کمبود محبت میشه ‌بعد زیاد توجه کنید و محبت کنید . 

دختر من الان ۱۱ سالشه و توی ۶ سالگی که من باردار بودم دچار مشکل بی اختیاری ادرار بود . خیلی سخت بود ولی یهویی خودش خوب شد .یه موقعهایی دروغ نگم دعواش میکردم ولی خیلی کم ،نباید به روشون آورد البته دختر من از یبوستش بود . 

من برای دخترم همون ژیلت میزنم فعلا .براش موبر گرفتم خوشش نیومد ضمن اینکه میگم نکنه ضرر داشته باشه .گفتم همون ژیلت بهتره .‌ 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
منظورم قسمت بیکینی و زیربغله

ژیلت خوبه بنظرم درد دارن بقیه

ژیلت بزنه بعد لیزر میکنه یه ۴ سال دیگه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
اخه ندیدم تو خواب نوجوان و بزرگسال ….!!! گفتم شاید آموزش ندیده در کودکی

شما ندیدی دلیل بر نبودش نیست خیلی از بزرگسالا این مشکلو دارن بعضیاشون درمان هم نداره متاسفانه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
بلوغ زود رس چیه سن دوازده سالگی نصف بلوغ رفته

عزیزم بچه داری شما؟والا من هرچی ۱۲ساله دیدم وافعا بچه بوده هم ازنظر روحی هم از نظر قدی بعد اصلا اونقدری موی زائد نداشتن که به فکر ازبین بردنشون باشن 

چه ربطی به قدیم‌وجدید داره من خواهرم تاچهارده سالگی این مشکل رو داشت همه جورپکتری هم بردیم خودش خودب ...

چمیدونم ! نشنیده بودم ، فکر میکردم آموزشیه این چیزا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید