یکی از برادرزاده هام ۱۲سالشه دختره ، چون خودم بچه ندارم نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم مثلاً برای موی زائد بدن چی بدم استفاده کنه؟ متأسفانه مادرش چندماهه فوت شده. مشکل دیگه اش اینه که شب ادراری داره و قبلاً دکتر رفته و بررسی شده و علت پیدا نشده.شب قبل خواب میفرستیمش دستشویی ولی بازم خودشو خیس میکنه نصف شب هم بیدارش میکنیم ولی شب ادراریش ساعت مشخصی نداره مثلاً ۳بیدار میکنم ۴میبینم جیش کرده، باید هریکساعت بیدارش کنیم بزور که بسختی بیدار میشه و از توان مادرپیرم خارجه بتونه مدام بلندش کنه نصف شب حتی بعدازظهر اگه بخوابه خودشو گاهی خیس میکنه یا گاهی دوبار درشب خیس میکنه دیگه خسته شدیم یه سفر نمیتونیم ببریمش . مایعات هم از غروب آفتاب کم میخوره ولی بازم بیفایدست انگار بدنش درهرشرایطی ادرار زیاد تولید میکنه. از بچگی تشخیص adhd دادن مشاوره هم میره ولی خوب نشده.اگه راهکاری دارید راهنمایی کنید توروخدا ثواب داره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من خودم تا ۱۲ سالگی شب ادراری داشتم و خود به خود خوب شدم مامانم کلی دکتر میبردم ولی خوب دوره ای هست که میگذره البته مامانمم میگه تا ۱۵ سالگی شب ادراری داشتم میگه اون موقع ازدواجم کرده بودم من دقیقا نمیدونم اون اختلالی که ازش اسم بردی چیه شاید براش درمان دارویی بگیره خوب بشه در کل دوره ای هست بگذره خوب میشه برایه موهایه زائدش هم لطفا از ژیلت استفاده نکنید ناحیه تناسلیش با زیربغلش هم بیش از اندازه مویه زائد درمیاره هم اینکه به مرور زمان سیاه میشه آموزشش بدید از پودر موبر استفاده کنه من خودم همش میگم چرا مامانم آموزشم نداد که از ژیلت استفاده نکنم
فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
ورزش کگل تاثیر نداره ؟همون که به کمر میخوان لگن رو میبرن بالا منقبض میکننچقدر خوبه به فکرشی عزیزم به ...
نه ببین اصلا جلوش از شب ادراری حرف نمیزنیم یا تندی نمیکنیم فقط قبل خواب ازش خواهش میکنیم هرشب ک صداش میزنیم همکاری کنه و بیدارشه. کگل هم راستش تاحالا انجام ندادیم
بله از تولدش اضطراب و اختلال و... داشت ی نوع بیش فعالی
سلام عزیز
احتمالا بدنش دچار سردیهو با روغن گرم شکمش ماساژ داده بشه
پیش حکیم طب سنتی مطمئن برید کامل راهنمایی میکنه من دقیق اطلاع ندارم
برای موهای زائد هم نوره اصل عالیه
هم مزاجو تنطیم میکنه هم به مرور تیرگی و تراکم مو رو کم میکنه
تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:! دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾🦽!