2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3047 بازدید | 191 پست
عزیزم پیشنهادم کلاس زبان و سفر ه تو تور های مسافرتی شهرت و شهر های دیگه برو با آدم‌های جدبد آشنا شو ...

ای جانم😍 خوشبخت باشی عزیزم چشم مسافرت هم دوست دارم حتما استارتشو میزنم این تورهای مسافربری هم گزینه خوبی هستن برا پر کردن سرگرمی غیر از مزیت های دیگه ای که داره♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بع نظرم اگه کیس مناسب دیدی زرنگ باش چرب زبون باش برو جلو اگه پررو بودی حتما الان ازدواج کرده بودی ای ...

دقیقا این خجالتی بودن همه جا به ضرر آدمه ولی خب درصد زیادیش رو کاریش نمیشه کرد سعی خودمو کردم ولی واقعا پرویی یه سبک انتخابی نیست یه آپشنه که رو آدم خجالتیا نصبه😢😓

منم نشدم🙋‍♀️ ولی انگار یه سریا به این مدل آدما میگن بی احساس و مریض و ..🤷‍♀️

اشتباه میکنن خوب

آدمی که انتخاب میکنه پاک زندگی کنه و وارد رابطه غیر شرعی نشه با کمک خدا، خیلی ارزشمنده

این بزرگترین نعمت خداست

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
عزیزم به خودت تلقین نکن، بالاخره همه روزای خوب و بد داریمبه اهدافت فکر کن و تلاش کن، افکار منفی رو د ...

سلام خواهر خوبین؟ منو یادتون میاد؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم🌷

سلامت باشید خواهر، این سایت معتبره برای حمعیت امام رضایی ها هست تو برنامه عصر خانواده شبکه دو‌ هم بارها اومدن و از ازدواجهای این سایت گفتن

تو ثبت نامش هم کلی مولفه دارن از جمله ویژگیهای اعتقادی و اخلاقی و...

بیشتر ببینید
سلامت باشید خواهر، این سایت معتبره برای حمعیت امام رضایی ها هست تو برنامه عصر خانواده شبکه دو‌ هم با ...

قربون امام رضا بشم انشاالله همه جوونا خوشبخت بشن خیلی ممنون از شما با خودم صحبت می کنم راضیش کنم ثبت نام کنه🙂🌷

قربون امام رضا بشم انشاالله همه جوونا خوشبخت بشن خیلی ممنون از شما با خودم صحبت می کنم راضیش کنم ثبت ...

الهی آمین

خوشبخت و عاقبت بخیر بشن ان شاالله🥰

بیشتر ببینید
یهو دیدی توو صیغه موقت شکمش بالا اومد میخاد چیکار کنه اون وقت اخه

تو دوستی با دوست پسر این مشکلات نیست؟خیلی ببخشید تو این سن ک نوجوونی نیست آدم بگه خودشو نگه می‌دارد .الان خیلی فشارهای جنسی بالاس .منم گفتم این راه هست اگر نخواد راههای دیگم هست می‌تونه انجام بده هرمی مسیول زندگی خودشه من نگفتم توروخدا بیا برو اینماروکن.ولی الان پسرا کیفشونو مفت میبرن آخرشم روح و عاطفه ی دختر بهم میریزد.من بخاطر خودش گفتم 

بع نظرم اگه کیس مناسب دیدی زرنگ باش چرب زبون باش برو جلو اگه پررو بودی حتما الان ازدواج کرده بودی ای ...

آخه همه جا نمیشه.من خودم بعضی وقتا رفتم جلو ی نخایی دادم ولی هیچ به هیچ فقط ضایع شدم.جنس آدما فرق می‌کنه الکی خودتو سرزنش نکن.من بعضی وقتا هرکاری کردم ی طور دیگ بشم نشده که نشده کلا انگار فرق می‌کنه هر آدمی ویژگی های مثبتش یچیزه.نمیشه همه چیو باهم داشته باشی