2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3062 بازدید | 191 پست

سلام اگه علاقه داری در خواست بده لینک گروه طلا وبورس بفرستم برات اینقدر جذابه هم پول در میاری هم تو گروه با ادمای موفق اشنا میشی منم شرایط شما رو دارم اصلا به عشق استاد صبح گوشی رو بر میدارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعله به خاطر این مدلی بودنم هنوز درکنار خانواده تشریف دارم😅خیلی ممنونم دوست عزیز به هر حال اگر شما ...

سایت آدم و حوا هست عزیزم

میتونید ثبت نام کنید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

بع نظرم اگه کیس مناسب دیدی زرنگ باش چرب زبون باش برو جلو اگه پررو بودی حتما الان ازدواج کرده بودی این دخترای کم رو و خجالتی همیشه عقب می مونن من خودم جاریم از شوعرش بزرگتره و با زبون چرب زنش شد خوشبختم شد چه شوهر مهربونی هم‌داره خودم یک دختر کم رو و بی سیاست بودم که شوهر بداخلاقی هم نصیبم شد 

بع نظرم اگه کیس مناسب دیدی زرنگ باش چرب زبون باش برو جلو اگه پررو بودی حتما الان ازدواج کرده بودی ای ...

زبون باز بودن و پرویی تو ذات بعضی ها هست 

کسی که مظلومه هیچ وقت نمیتونه جور دیگه ای رفتار کنه

زبون باز بودن و پرویی تو ذات بعضی ها هست کسی که مظلومه هیچ وقت نمیتونه جور دیگه ای رفتار کنه

دقیقا درسته. 

خیلی این حرفا دل آدمایی مثل من و استارتر رو میشکنه. درست جامعه روز به روز داره پسرفت میکنه و بی بندوبار تر میشه و خیلی از این بی بندوبارها هم کارشونو پیش می برن، ولی یه سری چیزها تو ذات خیلیا نیست، خودشونو بکشن هم نمیتونن . اگرم تلاش کنن مصنوعی بودنش تو چشم میزنه از دور.

تاپیک اخرم و کامنت رو بخونین. بهتر متوجه میشید. روزی ۷ تا قرص میخورم

عزیزم به خودت تلقین نکن، بالاخره همه روزای خوب و بد داریم

به اهدافت فکر کن و تلاش کن، افکار منفی رو دور کن،با خدا حرف بزن ،قرآن بخون ،نماز هم آرامش میاره

ولی سعی کن زیاد قرص نخوری، سعی کن زودتر خوب شی که قرص و دارو نخوری هنوز جوونی

موافقم بعدم لش خسته بیای بیفته فرصت فکر کردن به بدبختاتم نداشته باشی

دقیقا🥲حالا بعدا واسه پیر شدن هم یه فکری می کنیم اصلا به قول نامعروف شاید تو آینده ای که نگرانشیم هم نباشیم