2777
2789
عنوان

چطوری ب کسی که ی بیماری داره

54 بازدید | 11 پست

و بخاطر بیماریش دارو و آمپول مصرف میکنه و اون دارو ها رو مغزش اثر میزارن و نمیتونه درس بخونه دلداری بدم هر سال معدلش ۲۰ یا ۱۹ و نیم بوده ولی امسال ممکنه حتی پاس نکنه خیلی عضه میخوره انگار زندگیش رو ازش گرفته باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزومی نداره دلداری بدی خیلی عادی باش

محرم نزدیکه....پارسال نذر علی اصغر کردم جوابمو نداد....امسال نمیدونم چی بشه؟؟؟خدایا فکر نمیکنی خیلی صبر کردم؟؟؟کاش حسین بهم نگاه میکرد...آخ که چقدر به ابوالفضل اعتقاد داشتمو و دست خالی برگشتم 

بیشتر ببینید
روحیش خیلی ضعیف شده ب خودکشی هم فکر میکنه

اگه این جوریه به روانشناس مراجعه کنه. آدمای عادی که نمی‌دونند تو این جور مواقع چه جوری رفتار کنند. بهش بگو موقتیه بعدا می‌تونه جبران کنه. البته من تو مدرسه شاگرد اول بودم هیچ گهی نشدم....

میترسم بلایی سر خودش بیاره کل امیدشو از دست داده

خانواده داره اونا بیشتر از هر کس نگرانشن

محرم نزدیکه....پارسال نذر علی اصغر کردم جوابمو نداد....امسال نمیدونم چی بشه؟؟؟خدایا فکر نمیکنی خیلی صبر کردم؟؟؟کاش حسین بهم نگاه میکرد...آخ که چقدر به ابوالفضل اعتقاد داشتمو و دست خالی برگشتم 

بیشتر ببینید
خب من یکی از خانوادشم نمیدونم چکار کنم براش بیماریش هم معلوم نیست کی خوب بشه

ببرش روانشناس تا جلسات درمانشو طی کنه و خوب شه

بیشتر ببینید
ببرش روانشناس تا جلسات درمانشو طی کنه و خوب شه

میبرم هم روانشناس هم روانپزشک ولی کمکی بهش نکردن هر چی نصیحتش میکنن تو مخش نمیره 

ولی واقعا سخته عالی باشی و ی دفعه داغون بشی 

میبرم هم روانشناس هم روانپزشک ولی کمکی بهش نکردن هر چی نصیحتش میکنن تو مخش نمیره ولی واقعا سخته عالی ...

دیگه خودشم باید به خودش کمک کنه ........باید همکاری کنه........یه طرفه نمیشه

بیشتر ببینید