2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3062 بازدید | 191 پست
چه قشنگ و الهام بخش منم اتفاقا میخواستم واسه ادامه مسیرم یه راه هایی جدید رو تجربه کنم که تا الان نک ...

اره عزیزم ۴۰ سال ک سنی نیست هنوز کلی وقت داریم 🙃

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اون چیه؟؟

درمانی نداره هرگز. 

توهم، یه ثانیه شاد یه ثانیه افسرده. رفتار تهاجمی. یه دقیقه میگم دنیا مال خودمه زندگی زیباست کلی هدف دقیقه بعدش میخوام رو دنیا نباشم و کتک و کتک کاری

نمیتونم پسر مردمو بدبخت کنم.

من هیچوقت نمیتونم لذت ازدواج و بچه و مادر شدنو بچشم..🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم انشاالله خدا به زمانت برکت بده بتونی بری مطمئنا اگه کسی علاقه داشته باشه یه روزی بهش میرسه، ام ...

ممنونم نه عزیزم هیچوقت برای شروع یک مهارت دیر نیست😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
درمانی نداره هرگز. توهم، یه ثانیه شاد یه ثانیه افسرده. رفتار تهاجمی. یه دقیقه میگم دنیا مال خودمه زن ...

والا ابجی ما هم بریم دکتر و تست بدیم دو قطبی که خوبه سه قطبی هستیم همه همین جورین یه روز دنیا به کامشون هس یه روز دپرسن یه روز حکم میکنن یه روز التماس الکی این چیزارو به خودت نخر و خودتو محدود نکن بیخیال 

همه راضی از کشف رازی... 

از حرفاتون میشه متوجه شد آدم پخته و با شخصیتی هستین❤برای سرگرمی: ساز مثل پیانو، گیتار، سه تار و....م ...

ممنونم عزیزم سرگرمی هایی که گفتید برای زمان طولانی مدت عالی هستن انگار بهشون اصلا فکر نکردم، دقیقا باید یه کم روی آشپزیم کار کنم آخه افتضاحه شاید یه در جدید به زندگیم باز شد😅 پیشرفت شغلی هم میتونه شانس سرکار موندنم رو بالا ببره 😘 درمورد زمان بیرون موندنم مشکلی ندارن منظورم این بود که بخوام بیرون از چارچوب خانواده با کسی باشم امکان پذیر نیست و البته خودم هم دلم نمیخواد وگرنه هرکلاس و سرگرمی بخوام میتونم داشته باشم

تو یه محرده با اعتماد به نفسی هستی افررین لایک داری دخترر

ای بابا انقد تعریف شنیدم تو کامنتها توکل زندگیم نشنیدم😅 به قول اون بنده خدا شمالم تا جنوبم عشق چه خاک و گندمی دارم

صدام یاری کنه باید بگم چه مردمی دارم😍❤

ممنونم عزیزم سرگرمی هایی که گفتید برای زمان طولانی مدت عالی هستن انگار بهشون اصلا فکر نکردم، دقیقا ب ...

خواهش میکنم

خیلیم عالی، امیدوارم همه چیز اونطور که میخواید باشه❤🤍

خیلی بده، مثلا انگار که گیر کرده باشی و نتونی خودتو نجات بدی. انگار که تو قفسی زندانی شدی که کلید نداره و نمیتونی خودتو آزاد کنی.انگار که توی یک جای تاریک گیر کرده باشی و خودتم از تاریکی بترسی.تنها باشی و از تنهایی بترسی.انگار که خسته ای و هر چقدر بخوابی و استراحت کنی، نه تنها خستگیت تموم نمیشه، بیشتر هم میشه.کاش میشد رها میشدم...

بیشتر ببینید