2777
2789
عنوان

بچها کمک😢

82 بازدید | 6 پست

بچها من خرداد پارسال گوشم سوراخ کردم

چند وقت بود بسته شده بود و خب من گوشواره های طلا مینداختم قبلا و اینکه با تفنگم گوشم سوراخ شد

و بدل نمینداختم ولی وقتی گوشواره های که اون اول انداختم و ازین میخی ها بود به مرور گوشم عفونت مرد رفتم دکتر برام با الکل تمیز کرد و  گوشواره های ضد حساسیت و حلقه ای انداختم و تا چند وقت با الکل پنبه ای گوشم تمیز میکردم تا کامل خوب شد دیشب خواستیم بریم مهمونی منم یه گوشواره بدل میخی داشتم و خب خواستم عوض کنم  که یه بنده خدایی گفت نکن فلان اینا من گوش نکردم و عوض کردم و کلا مهمونی 7 8 ساعت طول کشید و 2 نصف شب برگشتیم من چون هدفون زیاد استفاده میکنم گوشواره میخی خیلی اذیتم میکرد واسه همین با همون حلقه ها عوض کردم خلاصه چند ساعت همینطوری موند تا جفت لاله گوشم شروع به خارش کرد و یکی از گوشواره هام باز شده بود خلاصه رفتم جلو آینه دیدم گوش سمت راستم هم لاله گوشم ورم کرده هم خارش داره هم قرمز شده و سفت شده لاله گوش سمت چپمم یکم قرمزه ورم داره خلاصه گوشواره هارو یه نگا کردم دیدم سیاه شدن دلیلش تو گوگل زدم که گفت بخاطر حساسیت این چیزاست و الان نمیدونم چیکار کنم اخه دفعه پیش که عفونت کرد هر کاری که گوگل گفت کردم و نه تنها جوابی نگرفتم بدتر شد و پمادم اونقدار جواب نبود الکل خیلی کمکم کرد الان چیکار کنم سر صبحی حوصله عفونت گوش ندارم💔کسی تجربه داره کمکم کنه؟ 

بانمک ورغن بزن بهشون بدل ننداز منم میندازم خارش میگیریم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.