2777
2789
عنوان

شوهرم همش به قیافم توهین میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 48 پست
منکر زیبایی شما نیستم ولی نظرم را گفتم انگار میترسه که شما دائم در این مسیر بیفتید وبا تغییرات متعدد ...

میپرسم ازش میگه نه خوبی موقع عصبانیت اونو گفتم 

ولی خب چند بار تکرار کرده در طی زمان های مختلف 

:)

چرا اون شخصیت منو پایین بیاره ؟ من همسر اون نیستم؟؟؟

هر کس با رفتارش نشان دهنده شخصیت خودشه ،اونم نادونه که اینکار و می‌کنه ، و الا زن و شوهر نیمه پر کننده هم هستند ،و باید عیب همدیگرو توی جمع بپوشانند ودر خلوت بهم کمک کنند برای رفعش 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا خوشش نمیاد چرا توهین میکنه مگه اول بار کور بود

بااین توصیفاتت بد دهنه و حسود احتمالا

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

با هرکس مث خودش تو هم برین بهش اعتماد ب نفستو از دس نده بشین باهاش صحبت کن ک همچین چیزایی رو نگه ادم تو عصابنیت نباید طرف مقابلو ناراحت بکنه ک در ضمن این همه ملت میرن تهنایی بیرون لزوما یکی مزاحمشون میشه؟ قراره به هرکی مزاحم میشه پا بدی مگه محترمانه میگی مزاحم نشو قرار نیس به خاطر چند تا مزاحمت ک اونم معلوم نی مزاحمت شن یا نه هیچوقت تنهایی نری ی موقع ی کاری پیش میاد شوهرت نیس باید خودت بری درک نمیکنم واقعا

ب عنم

مژه خیلی غیر طبیعیه چطوری میگید قشنگه

دختر خالم ی جوری کاشته اصلا نمیفهمی فقط وقتی خودش گفت کاشتم ما متوجه شدیم وگرنه ب صورتش نگا کنی انگار طبیعیه چون کمه ولی خالم زیاد کاشت قشنگ از دور هم میفهمی قرار نیس هر کی میکاره زشت باشه

ب عنم

متاسفانه ایشون یک خودشیفتس ک وقتی میبینه شما خیلی خوبی و داری به خودت میرسی چقد عالی هستی یذره اون حسادتش میزنه بیرون .مردای ایرانی خیلی خودشیفتن تقریبا برعکس عربا.ایشون میتونست خیلی عادی ایراد رو بگه که اصلا هم بهش ربط نداره وقتی ازواج کرده ینی دیده و پسندیده پس آلام تعویض یا تعمیر نداریم تازه شما میگی ک خیلی بخودتم میرسی.پس این حرف شما اثباتیه بر فرضیه من.من نمیخوام آتیش بیار ی رابطه باشم پس برو پیش مشاور

میپرسم ازش میگه نه خوبی موقع عصبانیت اونو گفتم ولی خب چند بار تکرار کرده در طی زمان های مختلف

اشتباهت این بوده که ازش درباره قیافت سوال پرسیدی،با این سوالت داری بهش میفهمونی من شک دارم که زیبا هستم یا نه تو بهم بگو چجوریم،اعتماد بنفس داشته باش وقتی خودت میدونی خوبی پس هیچوقت از کسی نظر نپرس

تنها یک چیز میتواند تحقق یک رویا را غیرممکن سازد،ترس ازشکست.اگر هم درمسیر افسانه شخصی ات بمیری بهتر ازمردن همچون میلیون ها انسان که حتی نمیدانند افسانه شخصی وجود دارد...

نمیخواد کسی نگاه بد بهت بکنه

خب تو هم رعایت کن مثلا زنشی عشقشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید