2777
2789
عنوان

شوهرم همش به قیافم توهین میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب که چی مگه بار اول ندیده بود ضمنا خودش همچین چیز خاصی ام نیست

تقصیر تو نیست 

تو عصبانیت حرفای دل رو معمولا میزنن

هرچی باشی زیبا ترینی اگر خیلی تکرار کرد جدی قهر کن یا بگو نمیخوای جدا شو ازم مهریمو بده برو والا

غصه نخور درست میشه.

میخواد تر بزنه تو اعتماد بنفست 

که یه زن با کلی احساس حقارت و بدبختی و افسردگی بشی 

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. emtehanejabr.blogfa.com

هیچ عنی نیست والا

توهین نکن بالاخره همسرته ، شخصیت خودت پایین میاد ، گفتم ببینیم ایشون چقدر زیباغکه بعشما میگه زشت 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خب که چی مگه بار اول ندیده بود ضمنا خودش همچین چیز خاصی ام نیست

البته شما میگین جدیدا این کارها را کردین. پس چطور از اول پیش بینی میکرده؟؟ 

راستش را بخواهی من خودم از خانمی که این کارها را بکنه حس خوبی نمیگیرم. 

ظاهر طبیعی به نظرم دوست داشتنی تره

ضمن اینکه تغییرات در ظاهر و چهره اعتیاد آوره یعنی طرف انجام میده که از ظاهر طبیعی خودش خارج می‌شه شاید همسر شما ترس این موضوع را دارد

البته شما میگین جدیدا این کارها را کردین. پس چطور از اول پیش بینی میکرده؟؟ راستش را بخواهی من خودم ا ...

اینا تعغیرات آنچنانی در من نداشته گیسوی عزیز 

زیر بنای چهره ی من که از هفت جد و آبادش بهتر هست رو منظورم بود اول بار ندیده ؟ یعنی قبل از ازدواج 

:)

اینا تعغیرات آنچنانی در من نداشته گیسوی عزیز زیر بنای چهره ی من که از هفت جد و آبادش بهتر هست رو منظ ...

منکر زیبایی شما نیستم ولی نظرم را گفتم انگار میترسه که شما دائم در این مسیر بیفتید وبا تغییرات متعدد چهره زیبا و طبیعیه خودتون را از دست بدید. خب ازش بپرسید با چی مشکل داره