2777
2789

عید؟

شوهرم قبل سال تحویل سر یه مسئله مسخره که حق باهاش نبود قهر کرد پول نداشت عید چیزی نخریدم دور وبریامو عید دیدنی میبینم بالباسای رویایی قلبم میسوزه سفر هم که هیچ انقدر گشاده تا پارک سرکوچه منو نمیبره 

حضرت علی میگه انکس که غمش زیاده مرگ براش اسایشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عید؟شوهرم قبل سال تحویل سر یه مسئله مسخره که حق باهاش نبود قهر کرد پول نداشت عید چیزی نخریدم دور وبر ...

الهی بمیرم برات دختر..اگه حرفی چیزی داشتی درخواست دوستی بده صحبت کنیم خوشحال میشم :))

عید؟شوهرم قبل سال تحویل سر یه مسئله مسخره که حق باهاش نبود قهر کرد پول نداشت عید چیزی نخریدم دور وبر ...

خدانکنه این چ حرفیه عزیزم ناراحت نکن خودتو

بخدا ما هم رفتیم مسافرت ولی فقط دو روز اونجا بودیم خونه یکی از فامیلامون بودیم وگرنه کی میتونه تو این موقعیت بره مسافرخونه یا هتل غذا اینا هم خودمون مواد عذایی برده بودیم خرید هم اصلا نداشتیم من خودم لباسای عید دو سال پیشم رو پوشیدم وضعیت همه بده بخدا امیدوارم همه چی درست بشه

خدانکنه این چ حرفیه عزیزم ناراحت نکن خودتوبخدا ما هم رفتیم مسافرت ولی فقط دو روز اونجا بودیم خونه یک ...

انقدر کمبود محبت دارم که وقتی دیدم انقدر زیاد برام تایپ کردی حس خوب گرفتم دلم براخودم میسوزه شوهرم خوشحالی من براش مهم نیس

خدانکنه این چ حرفیه عزیزم ناراحت نکن خودتوبخدا ما هم رفتیم مسافرت ولی فقط دو روز اونجا بودیم خونه یک ...

ولی کاش تو این اوضاع بد خونه فامیلا نریم چند روز بمونیم.. شما را نمیگما کلی میگم.. پای درد دلشون که بشینی همه شاکی هستن که کسی اومد خونمون

ولی کاش تو این اوضاع بد خونه فامیلا نریم چند روز بمونیم.. شما را نمیگما کلی میگم.. پای درد دلشون که ...

خونه خواهرم بودیم😁اونا خودشون التماس کردن ما بریم اونا هم همیشه میان ولی درکل حرفتو قبول دارم

می‌فهمم که دلت خیلی گرفته و حس می‌کنی توی این شرایط تنها موندی. حق داری ناراحت باشی، مخصوصاً وقتی می‌بینی بقیه اون چیزی رو که تو دوست داشتی، دارن تجربه می‌کنن. اما عزیزم، این لحظات می‌گذرن، حتی اگه الان خیلی سخت باشه

اینکه شوهرت قهر کرده و همراهی نمی‌کنه، اذیت‌کننده‌ است، ولی تو نمی‌تونی ارزش و شادی خودت رو وابسته به رفتار اون کنی

مرگ آرامش نیست، راه‌حل هم نیست، چون تو لیاقت زندگی‌ای رو داری که توش احساس خوشبختی کنی. شاید الان این حس رو نداری، ولی تغییر ممکنه. خودت رو دست‌کم نگیر، تو خیلی قوی‌تری از چیزی که فکر می‌کنی. دوست دارم بدونی که تنهایی، حتی اگه الان این‌طور حس کنی، کسی هست که حرفت رو می‌شن

وه

انقدر کمبود محبت دارم که وقتی دیدم انقدر زیاد برام تایپ کردی حس خوب گرفتم دلم براخودم میسوزه شوهرم خ ...

فداتشم

کلا تو عید بخاطر مشکلات مالی خیلی زن و شوهرا دعوا میکنن نگران نباش امیدوارم رابطتتون بهتر بشه❤️❤️❤️

تا حالا بوشهر نرفتم.. کلا حوصله با ماشین جایی رفتن ندارم.. بوشهر چی داره؟ چه جاذبه یا جای قشنگی داره

گنبد نمکی چاشک عمارت ملک بازار قدیم بوشهر ساحل ریشهر